Neler Yeni

Yardım Ekran kartı alacağım 4060 düşünüyorum

Wtrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ateş
Ekran kartı hariç sistemini yazabilir misin fikir açısından soruyorum.
yazabilirim tabii ki.
amd ryzen 5 3500x işlemçi
asus tuf gaming b450m plus 2 anakart
16 gb ram 3200mhz
sata ssd 256gb
650 power

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Oğuzhan
reis lütfen artık bilmediğim şeyleri önermeyin kafamdaki fikir belli ve bu fikirden devam edeceğim 4060 almak istiyorum.
Senin bilmediğin bildiğin kafanda olan veya olmayan şeyleri biz bilemeyiz.O fiyata Rtx 4060 bulamazsın zaten ne yapacsgini biliyorsan ne diye konu açıyorsun onuda anlamadım

Wtrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ateş
Senin bilmediğin bildiğin kafanda olan veya olmayan şeyleri biz bilemeyiz.O fiyata Rtx 4060 bulamazsın zaten ne yapacsgini biliyorsan ne diye konu açıyorsun onuda anlamadım
reis bilgi almaya çalışıyorum bazı konularda örneğin darboğaz yaparmı yapmazmı gibi neyde darboğaz yapar neyde darboğaz yapmaz veya neyde iyi çalışır neyde iyi çalışmaz gibi bunların detaylarını araştırarak öğreniyorum. ve sizin fikirlerinizi önemsiyorum bazı konularda yardım gerekli oluyor.

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
ibrahim ugur
reis bilgi almaya çalışıyorum bazı konularda örneğin darboğaz yaparmı yapmazmı gibi neyde darboğaz yapar neyde darboğaz yapmaz veya neyde iyi çalışır neyde iyi çalışmaz gibi bunların detaylarını araştırarak öğreniyorum. ve sizin fikirlerinizi önemsiyorum bazı konularda yardım gerekli oluyor.
kral yanlış anlamada bi konuda fikir sorup güzel bi öneri gelince onu istemiyorum şundan önerin falan saçma oluyo ozaman gidip kendin araştırman lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Sezer
reis lütfen artık bilmediğim şeyleri önermeyin kafamdaki fikir belli ve bu fikirden devam edeceğim 4060 almak istiyorum.

Adam sana fiyat/performans ekran kartı öneriyor, sen adamı tersliyorsun. Madem kafana taktın 4060, konusunu açma? Takmışsın bir 4060. B580 bütün oyun testlerinde 4060'ı tersliyor. Ayrıca 3k ekleyip 0 ını alabiliyorsun.

Ayrıca araştırmadan kafaya takmak sıkıntı, kullandığın işlemci ile 4060 yüksek ihtimalle darboğaz yapacak, oynamak istediğin oyunları geçtim, normal kullanımda bile hissedeceksin.

Madem bir şey soruyor ve karşılığında adam akıllı cevap istiyorsun, gelen cevapları da sallamamalısın. Benden sana bir abi tavsiyesi. Sen 4060'a bütçe ayıracağına, işlemcini satıp onu yükselt biraz. Ondan sonraki adımın ekran kartı olsun. En kötü Ryzen 5 5600 ya da 5 5600x alabilsen her şeyiyle mis gibi kullanırsın.

Wtrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ateş
Adam sana fiyat/performans ekran kartı öneriyor, sen adamı tersliyorsun. Madem kafana taktın 4060, konusunu açma? Takmışsın bir 4060. B580 bütün oyun testlerinde 4060'ı tersliyor. Ayrıca 3k ekleyip 0 ını alabiliyorsun.

Ayrıca araştırmadan kafaya takmak sıkıntı, kullandığın işlemci ile 4060 yüksek ihtimalle darboğaz yapacak, oynamak istediğin oyunları geçtim, normal kullanımda bile hissedeceksin.

Madem bir şey soruyor ve karşılığında adam akıllı cevap istiyorsun, gelen cevapları da sallamamalısın. Benden sana bir abi tavsiyesi. Sen 4060'a bütçe ayıracağına, işlemcini satıp onu yükselt biraz. Ondan sonraki adımın ekran kartı olsun. En kötü Ryzen 5 5600 ya da 5 5600x alabilsen her şeyiyle mis gibi kullanırsın.
abi ekran kartımda sorun oldugu için zaten ekran kartını ilk değiştiriyorum gözünü sevdiğim:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

yoksa dediğiniz herşeyde haklısınız bak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Sezer
abi ekran kartımda sorun oldugu için zaten ekran kartını ilk değiştiriyorum gözünü sevdiğim:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

yoksa dediğiniz herşeyde haklısınız bak.

İlk genel tavsiye mesajını öyle terslerse böyle tepki alırsın güzel kardeşim. Sen dediğimiz kartlara da bak, işlemcini yükseltebilir misin onu söyle. Bak ne güzel açıklamışız.

Trakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Koray ercan
o fiyata 4060 alamazsın 10 bin bandında satıyorlar genelde yine sen araştır belki düşer ama alma da bence sana tavsiyem 8 bin civarına AMD RX 6700 XT 12 GB bulabilirsin 4060 dan daha iyi ve daha ucuzdur

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Lincoln Clay
selamlar öncelikle tekrardan
ekran kartı almayı düşünüyorum ailemde destek olucak 4060 düşünüyorum. ikinci elde temiz bulabilir miyim veya facebook gruplarında nasıl güvenilir satıcı bulabilirim yardım edecek varmıdır
Kardeşim 2. Ele 4060 'ı 10k altında bulman zor güvenilir olarak sahibinden bakabilirsin sana tafsiyem rx 6600 xt veya 6700 xt hatta 4060 gücünde fiyat olarak uygun bulup birde pazarlık yaparsın

OMARZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer Seçen
knk asus dual 4060 var bende satıyorum sen nerede oturuyorsun hemde 1 yıl garantili daha

Top Bottom