Yardım Ekran kartı alacağım 4060 düşünüyorum

4060 alınmaz. 2. el alıcaksanız 3070 almayacaksanız Arc B580

kanka bak intelin ekran kartına güvenmiyorum ve bilmiyorum. bu yüzdende bilmediğim bi kart almak istemiyorum. lütfen amd veya nvdia tarafında kart öner lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yapacak birşeyim yokki...
6700 XT

kanka bak intelin ekran kartına güvenmiyorum ve bilmiyorum. bu yüzdende bilmediğim bi kart almak istemiyorum. lütfen amd veya nvdia tarafında kart öner lütfen

yapacak birşeyim yokki...
4060 a para verme 6700xt daha iyi olur intel b580 de iyidir istemiyorsun onu gerçi :D

:333333

nvdia tarafında ne önerirsiniz iş kullacanağım genel olarak
4060 Tİ alabilirsin ama mümkünse 2. elde uygun fiyata al.

selamlar öncelikle tekrardan
ekran kartı almayı düşünüyorum ailemde destek olucak 4060 düşünüyorum. ikinci elde temiz bulabilir miyim veya facebook gruplarında nasıl güvenilir satıcı bulabilirim yardım edecek varmıdır
8000 ne hiç bir yerde 4060 bulamazsın dostum gruplarda bile 10000 den başılıyorki 5dk da satılıyor güvenilir satıcı için belli bir platform yok sonuçta karşı taraf bir insan eğer dolandırıcı ise bütün platformlarda yapar bunu biraz şans işi Tavsiyem Sıfır Galax 4060 satın al hem fiyat performans hemde 2 fanlı modellerde asus en yakın soğutma performansına sahip bir kart

8000 ne hiç bir yerde 4060 bulamazsın dostum gruplarda bile 10000 den başılıyorki 5dk da satılıyor güvenilir satıcı için belli bir platform yok sonuçta karşı taraf bir insan eğer dolandırıcı ise bütün platformlarda yapar bunu biraz şans işi Tavsiyem Sıfır Galax 4060 satın al hem fiyat performans hemde 2 fanlı modellerde asus en yakın soğutma performansına sahip bir kart
bu bilgi için teşekkür ederim reis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,655
Üyeler
184,478
Son üye
Sorloth
Geri