kanka bak intelin ekran kartına güvenmiyorum ve bilmiyorum. bu yüzdende bilmediğim bi kart almak istemiyorum. lütfen amd veya nvdia tarafında kart öner lütfen4060 alınmaz. 2. el alıcaksanız 3070 almayacaksanız Arc B580
yapacak birşeyim yokki...biraz uxakmış bende malatyadayım
6700 XTkanka bak intelin ekran kartına güvenmiyorum ve bilmiyorum. bu yüzdende bilmediğim bi kart almak istemiyorum. lütfen amd veya nvdia tarafında kart öner lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yapacak birşeyim yokki...
4060 a para verme 6700xt daha iyi olur intel b580 de iyidir istemiyorsun onu gerçikanka bak intelin ekran kartına güvenmiyorum ve bilmiyorum. bu yüzdende bilmediğim bi kart almak istemiyorum. lütfen amd veya nvdia tarafında kart öner lütfen
yapacak birşeyim yokki...
:3333334060 a para verme 6700xt daha iyi olur intel b580 de iyidir istemiyorsun onu gerçi![]()
nvdia tarafında ne önerirsiniz iş kullacanağım genel olarak4060 a para verme 6700xt daha iyi olur intel b580 de iyidir istemiyorsun onu gerçi![]()
4060 Tİ alabilirsin ama mümkünse 2. elde uygun fiyata al.:333333
nvdia tarafında ne önerirsiniz iş kullacanağım genel olarak
daha iyi olur alınır tabii.3000 serisi alınmazmı ya 3070 felan ucuzdan ikinci elden düşürsek
8000 ne hiç bir yerde 4060 bulamazsın dostum gruplarda bile 10000 den başılıyorki 5dk da satılıyor güvenilir satıcı için belli bir platform yok sonuçta karşı taraf bir insan eğer dolandırıcı ise bütün platformlarda yapar bunu biraz şans işi Tavsiyem Sıfır Galax 4060 satın al hem fiyat performans hemde 2 fanlı modellerde asus en yakın soğutma performansına sahip bir kartselamlar öncelikle tekrardan
ekran kartı almayı düşünüyorum ailemde destek olucak 4060 düşünüyorum. ikinci elde temiz bulabilir miyim veya facebook gruplarında nasıl güvenilir satıcı bulabilirim yardım edecek varmıdır
bu bilgi için teşekkür ederim reis8000 ne hiç bir yerde 4060 bulamazsın dostum gruplarda bile 10000 den başılıyorki 5dk da satılıyor güvenilir satıcı için belli bir platform yok sonuçta karşı taraf bir insan eğer dolandırıcı ise bütün platformlarda yapar bunu biraz şans işi Tavsiyem Sıfır Galax 4060 satın al hem fiyat performans hemde 2 fanlı modellerde asus en yakın soğutma performansına sahip bir kart