bu değerler normal mi ben rx6600xt kullanıyordum alttab atınca değerler düşüyordu da bu full kullanınca değişik geldi sormak istedinssde herhangi bir core veya memory üzerinde oc yapılmış gözükmüyor
masaüstü boylessde herhangi bir core veya memory üzerinde oc yapılmış gözükmüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
onun dışında birde arka planda açık olan uygulamaları kapatıp core ile memory değerlerine bakabilirsin
o zaman herhangi bir oc yapılmamış gözüküyorbu değerler normal mi ben rx6600xt kullanıyordum alttab atınca değerler düşüyordu da bu full kullanınca değişik geldi sormak istedin
masaüstü boyle
fan hızı otomatikte gözüküyor onu dışında yanlış hatırlamıyorsam power limiti default olarak %100 oluyordubu yandaki fan limit vs tarafı normal mi
Bir sıkıntı görünmüyor sıcaklık değerleri başta olmak üzere diğer verilerde sabit.arkadaslar arkada valorant acık boyle olması normal mi aldıgım kullanıcı sürekli en yuksege mı cekmıs acaba
bu değerler normal mi ben rx6600xt kullanıyordum alttab atınca değerler düşüyordu da bu full kullanınca değişik geldi sormak istedin
masaüstü boyle
amd de calısmıyordu da ondan ya uzun süredir nvdia kullanmayınca unutmus eywNormal. Arkada ekran kartını kullana program, oyun vs varsa tüm değerler yüksek performans için son hızda çalışıyor.
Boştayken de bu şekil normale döner.
maksimum performans tercih et senegını mı diyorsun ?hocam ekrankartı ayarlarından yapılıyor eğer unlost fps arttırma yapılmışsa(videosunda var) sürekli en yüksek mhrz de çalışır ki ani bir işlem olduğunda ekrankartı boşlamadan direkt yanıt verebilsin fps drop olmasın bende böyle kullanıyorum sıkıntı yok oc yapılmamışsa oc den anlamam fazla
acıyım mı onuhocam ekrankartı ayarlarından yapılıyor eğer unlost fps arttırma yapılmışsa(videosunda var) sürekli en yüksek mhrz de çalışır ki ani bir işlem olduğunda ekrankartı boşlamadan direkt yanıt verebilsin fps drop olmasın bende böyle kullanıyorum sıkıntı yok oc yapılmamışsa oc den anlamam fazla
aynen hocam o olabilir bende onda kullanıyorum bi sıkıntı çıkmaz yani kullanım 4-5 sıklık frekans fln fullde hep ani reaksiyonlara karşı direkt gösterim yapsın diyemaksimum performans tercih et senegını mı diyorsun ?
açabilirsin bir sıkıntı çıkmaz ben laptopta bile kullanıyorummaksimum performans tercih et senegını mı diyorsun ?
acıyım mı onu