Neler Yeni

Ekran kartı aldım ne yapmalıyım

dyron

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
166
sahibinden param güvende ile msi mech rx 5500xt 4gb aldım kart elime geçtiğinde uygulama üzerinden ne yapmalıyım ürünü test etmem 1 günümü alsa ne olur?

sahibinden param güvende ile msi mech rx 5500xt 4gb aldım kart elime geçtiğinde uygulama üzerinden ne yapmalıyım ürünü test etmem 1 günümü alsa ne olur?
3 gun onaylama suresi var onaylamazsaniz kargoya geri veriyosunuz

Neden 5500XT gibi güçsüz bir kart aldınız? Fiyatı neydi? İade edecekseniz 5-10 dk sürebilir ama mutlaka kartın çalıştığını, kasadan söküp kutuladığınız bir video hazırlayın ki sonra satıcı sizi başka şeylerle suçlamasın.

3 gun içinde hiç bi tepki vermeze saticiya gider ama 3 içinde onaylamiyorum derse iade eder
onaylamıaınca kargoya vermiyor. düzeltelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanlış yere bastım şimdi uyarı yiyeceğim kesin

onaylamayınca para satıcıya aktarılır, iade olmaz.
hocam cok karişiklik oluyor şimdi kargoyu aldiniz 3 gun onaylama veya onaylamama yapmazsaniz sistem direk onayliyor para aktariliyor
ben 3 gun içinde onaylamama yi seçtim diyorum yani iptal ettim geldikten sonra gonderdim geri

spg ucreti gidiyor sadece oyle yapinca

hocam cok karişiklik oluyor şimdi kargoyu aldiniz 3 gun onaylama veya onaylamama yapmazsaniz sistem direk onayliyor para aktariliyor
ben 3 gun içinde onaylamama yi seçtim diyorum yani iptal ettim geldikten sonra gonderdim geri

spg ucreti gidiyor sadece oyle yapinca
''iade edince'' olacak ''onaylamayınca'' değil

Neden 5500XT gibi güçsüz bir kart aldınız? Fiyatı neydi? İade edecekseniz 5-10 dk sürebilir ama mutlaka kartın çalıştığını, kasadan söküp kutuladığınız bir video hazırlayın ki sonra satıcı sizi başka şeylerle suçlamasın.
2.1k ya aldım

tamam oyle diyelim ona cok karişiyor çunku
''iade edince'' olacak ''onaylamayınca'' değil
bence fiyat iyi ben sadece antalyaya baktım ama

Son düzenleme:
Geri