3 gun onaylama suresi var onaylamazsaniz kargoya geri veriyosunuzsahibinden param güvende ile msi mech rx 5500xt 4gb aldım kart elime geçtiğinde uygulama üzerinden ne yapmalıyım ürünü test etmem 1 günümü alsa ne olur?
hayır, para satıcıya aktarılıyor3 gun onaylama suresi var onaylamazsaniz kargoya geri veriyosunuz
iade seçeneği variade etmek istiyorum illa beklemek zorunda mıyım peki
3 gun içinde hiç bi tepki vermeze saticiya gider ama 3 içinde onaylamiyorum derse iade ederhayır, para satıcıya aktarılıyor
onaylamıaınca kargoya vermiyor. düzeltelim3 gun içinde hiç bi tepki vermeze saticiya gider ama 3 içinde onaylamiyorum derse iade eder
ben aldigim urunu onaylamadim yani iade ettim gonderdim urunu ptt kodu verdi deonaylamıaınca kargoya vermiyor. düzeltelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
onaylamayınca para satıcıya aktarılır, iade olmaz.ben aldigim urunu onaylamadim yani iade ettim gonderdim urunu ptt kodu verdi de
hocam cok karişiklik oluyor şimdi kargoyu aldiniz 3 gun onaylama veya onaylamama yapmazsaniz sistem direk onayliyor para aktariliyoronaylamayınca para satıcıya aktarılır, iade olmaz.
''iade edince'' olacak ''onaylamayınca'' değilhocam cok karişiklik oluyor şimdi kargoyu aldiniz 3 gun onaylama veya onaylamama yapmazsaniz sistem direk onayliyor para aktariliyor
ben 3 gun içinde onaylamama yi seçtim diyorum yani iptal ettim geldikten sonra gonderdim geri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
spg ucreti gidiyor sadece oyle yapinca
tamam oyle diyelim ona cok karişiyor çunku''iade edince'' olacak ''onaylamayınca'' değil
2.1k ya aldımNeden 5500XT gibi güçsüz bir kart aldınız? Fiyatı neydi? İade edecekseniz 5-10 dk sürebilir ama mutlaka kartın çalıştığını, kasadan söküp kutuladığınız bir video hazırlayın ki sonra satıcı sizi başka şeylerle suçlamasın.
tamam oyle diyelim ona cok karişiyor çunku
bence fiyat iyi ben sadece antalyaya baktım ama''iade edince'' olacak ''onaylamayınca'' değil