Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartı alıcam kararsız kaldım

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
o amiral gemisi hep hayalimdi ama çok fazla elektrik çekiyor ya ama çok güçlü
Mesaj otomatik birleştirildi:

o kfg seğil kf
pardon evet, ama sanırım 3 ay garantili olan rtx 2060ı alıcam

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
mining çıkması mağduru olmada.
Şuan seçeneği 3 karta düşürdüm, Rog olanın güvenlik bandı duruyor yani hiç açılmamış ve kart furmark 63 65 max görüyor. 2021 alınma bir kart mining olsa o güvenlik bandı kesin açılırdı + o sıcaklıklarda asla durmazdı. Diğer dual 2060 ise bugün gidip test edeceğim ve güvenlik bandına falan bakacağım.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,544
İsim
Yusuf
Şuan seçeneği 3 karta düşürdüm, Rog olanın güvenlik bandı duruyor yani hiç açılmamış ve kart furmark 63 65 max görüyor. 2021 alınma bir kart mining olsa o güvenlik bandı kesin açılırdı + o sıcaklıklarda asla durmazdı. Diğer dual 2060 ise bugün gidip test edeceğim ve güvenlik bandına falan bakacağım.
kanka bandrol açılcak diye bir şey yok yani fan tutup temizlenebiliyor. sıcaklık değeri evet sana birşeylerin ipucunu verir ama miningte sadece sıcaklıklar yüksek olmaz ve belirti vermeyedebilir, komponentler yorgundur, temiz yerde mining yapmamışlardır rutubet yemiştir ısının tillahını görmüştür 7/24 mining biosuyla çalışmasını vramların hallerini katmıyorum bile. yani ısı mining görmüş kartların çoğunda düşük çıkarbilir. sen ısıya bakarak kartı alırsın 3 ay kullanırsın birgün bir kalkıp bakmışsın vram hatası yada güç besleme mosfet arızası sendeyken çıkıverir, hoppa kafa gol :) tavsiyem şu mining furyası 2022 eylül ayında bitti yani 2022 eylülden sonra faturalı sağlam firmadan alınmış kartları tercih etki isteseler dahi miningte haşatını çıkaramamış olsunlar.

Son düzenleme:

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
kanka bandrol açılcak diye bir şey yok yani fan tutup temizlenebiliyor. sıcaklık değeri evet sana birşeylerin ipucunu verir ama miningte sadece sıcaklıklar yüksek olmaz ve belirti vermeyedebilir, komponentler yorgundur, temiz yerde mining yapmamışlardır rutubet yemiştir ısının tillahını görmüştür 7/24 mining biosuyla çalışmasını vramların hallerini katmıyorum bile. yani ısı mining görmüş kartların çoğunda düşük çıkarbilir. sen ısıya bakarak kartı alırsın 3 ay kullanırsın birgün bir kalkıp bakmışsın vram hatası yada güç besleme mosfet arızası sendeyken çıkıverir, hoppa kafa gol :) tavsiyem şu mining furyası 2022 eylül ayında bitti yani 2022 eylülden sonra faturalı sağlam firmadan alınmış kartları tercih etki isteseler dahi miningte haşatını çıkaramamış olsunlar.
Hocam haklısınız ama 2022 eylülden sonra çıkan kartlara bütçeniz var mı diye sordunuz mu ? Maalesef o seviyeye çıkamadığım için bunlara bakıyorum. Fan tutarak temizleniyor haklısınız fakat o termal macunlar değişmek zorunda ve onun içinde mecbur açılmalı.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,544
İsim
Yusuf
ek olarak şunuda belirteyim firmalar mining kartları tespit etmede artık ciddi katı davranıyor. yani size ikinci elde kart satarken, garantili zaten canım arıza versede yaptırırsın garantiden diyorlar fakat tüketicileri kaçırdığı nokta firmalar koca koca yazıyor web sitelerine ''miningte kullanılan kartlar garanti dışıdır, tespit edildiği durumda onarım tamir garanti kapsamına alınmayacaktır''diye. yani sen kartı aldın ve vram arıza sende patladı gönderdiğin garantiye firma sana miningte kullanmışsın şeklinde yaklaşımda bulunabiliyor ve garanti dışı bırakabiliyor. bu yüzden diyorum mining çıkması kart almayın aldırmayın. özellikle belirtiyorum 2022 eylülden sonra itopya vatan sinerji gbi faturada katakulle yapamacak firmalardan alınmış kartları tercih edin diye. he dostundur eşin akradağn kefildir şu firma yalan söylemez diyorsa ordan tarihe bakmadanda alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam haklısınız ama 2022 eylülden sonra çıkan kartlara bütçeniz var mı diye sordunuz mu ? Maalesef o seviyeye çıkamadığım için bunlara bakıyorum. Fan tutarak temizleniyor haklısınız fakat o termal macunlar değişmek zorunda ve onun içinde mecbur açılmalı.
o zaman risk meselesi devreye giriyor 5 vermeyeyim 3 vereyim dersiniz 3 ay sonra elinizdeki 3 uçuvermiş olur bu seferde 5 vermek zorunda kalabilirsiniz. dedim gibi bütçe yoksa risk alanın takdiri. ben sadece insanların kafa gol olmaması için bildiklerimi gördüklerimi yaşadıklarımı belirttim fayda sağlaması için.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,268
İsim
uwu
dikkatimi hiç 4gb ekran kartı olmaması çekmişti son sayfada bu ürünleri satıyor haberin olsun

Ekler

• Screen Shot 3.06.2023 at 07.55.png
    Screen Shot 3.06.2023 at 07.55.png
    169.4 KB · Hit: 30
Top Bottom