Ekran Kartı Boşta 45-50 Derece?

Reaksiyon skoru
57
Merhaba, ekran kartım boşta fanları çalışmıyorken 45-50 derecelerde geziyor bu normal mi? Fanları %35'e aldığımda ise 40 derece sabit kalıyor. Fanları bu hızda çalıştırmalı mı yoksa auto olarak ayarlamalı ve belirli sıcaklığı geçtiğinde mi oto çalıştırmalıyım? Boştaki değerler normal mi?

Merhaba, ekran kartım boşta fanları çalışmıyorken 45-50 derecelerde geziyor bu normal mi? Fanları %35'e aldığımda ise 40 derece sabit kalıyor. Fanları bu hızda çalıştırmalı mı yoksa auto olarak ayarlamalı ve belirli sıcaklığı geçtiğinde mi oto çalıştırmalıyım? Boştaki değerler normal mi?
Gayet normal. Otomatiğe bırak.

50yi geçtiğinde çalışsın fanlar boşuna ses yapmasın masaüstündeyken oyunlarda çok sicak olmadığı sürece sorun yok

Merhaba, bu seferde aynı sıcaklıklarda gezmesine rağmen fanlar dönüyor ve durmuyor. Programı birkaç kez sildim ve defaulta aldım. Hep auto modunda olmasına rağmen eskisi gibi olsun istiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
IMG20220926120147.jpg

benim de oyunda 40 derece falan çalışıyor ekran kartım benimki anormal geldi ama sizinki normal hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,437
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri