Neler Yeni

Yardım Ekran kartı boşta 59° normalmi

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
Arkada oyun indiriyorum ve Twitter'da takılıyorum ama ekran kartı sıcaklığım 59° de takılıyor şuan anlamsız şekilde sebebi nedir?

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Shourd

80+ Gold

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
İşlemcin kaç derece abicim detay ver de yorum yapalım şundan olmuş olabilir vs vs diye bize müneccim gibii tahmin ettiriyosunuz ya kasada kaç fan var işlemcin çok mu ısınıyor hava akışı iyi değilse işlemcin çalışırken bile ısınabilir olur yani.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
İşlemcin kaç derece abicim detay ver de yorum yapalım şundan olmuş olabilir vs vs diye bize müneccim gibii tahmin ettiriyosunuz ya kasada kaç fan var işlemcin çok mu ısınıyor hava akışı iyi değilse işlemcin çalışırken bile ısınabilir olur yani.
Bilgisayarı yeniden başlattım düzelsin diye şuan işlemci sıcakligi 43 derece ekran kartıda şimdilik 49 ama artarmı bilmiyorum
Kasada önde 3 arkada 1 fan var işlemci sogutucumda stok değil hava sogutucu var
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaç derece oluyor mesela furmarkta hangi ayarlarda kaç dakikdafa
Şöyle söyliyim ekran kartım bf2042 oynarken 70i bulmuyor ultrada 4060ti var ama şuan boşta nasıl o derecelere geldi çok garip furmark yapmadım hiç

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayarı yeniden başlattım düzelsin diye şuan işlemci sıcakligi 43 derece ekran kartıda şimdilik 49 ama artarmı bilmiyorum
Kasada önde 3 arkada 1 fan var işlemci sogutucumda stok değil hava sogutucu var
Heh şimdi oldu konuyu biraz yeşillendir millet nerden bilsin.
Ekran kartının üstündeki jelatinleri vs söktün değil mi takarken ? Bir de fanı düşük devirlerde dönüyorsa msi afterburner ile biraz devir arttır.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
Heh şimdi oldu konuyu biraz yeşillendir millet nerden bilsin.
Ekran kartının üstündeki jelatinleri vs söktün değil mi takarken ? Bir de fanı düşük devirlerde dönüyorsa msi afterburner ile biraz devir arttır.
Fan calismiyor 60derece olmadan fan çalışmadan boş halde 59 derece yüksek bence havada sıcaklığıda normal aşırı sıcak yokki zaten oyun oynayınca fan çalışıyor ve kartım ısınmıyor jelatinlerinde söktüm tabii ki

Gird4p

80+
Yük altında stabilse elleme muhtemelen belli bir sıcaklığa kadar gürültü yapmasın diye dokunmuyor. Yine de arkadaşın dediği gibi hızını arttırır isen boşta da sıcaklık düşer ama fanları boş yere yorarsın. Benim sistemde mesela 60 dereceye gelinceye kadar fanlar %20, pompa %50 çalışıyor. 60'dan sonra şenlik başlıyor. Ben de durduk yere kafamı ağrıtmamış oluyorum.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Fan calismiyor 60derece olmadan fan çalışmadan boş halde 59 derece yüksek bence havada sıcaklığıda normal aşırı sıcak yokki zaten oyun oynayınca fan çalışıyor ve kartım ısınmıyor jelatinlerinde söktüm tabii ki
Tamam kanka bende fan çalışıyor sanıyorum konunu yazsana 2 saattir düşündürüyosun beni 0 kart nasıl 59 58 derece oluyor diye. Boş olsun olmasın 59 derece çok bi sıcaklık değil normal fan çalışmıyorsa ben fan çalışıyot ama boşta 59 sandım

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
Yük altında stabilse elleme muhtemelen belli bir sıcaklığa kadar gürültü yapmasın diye dokunmuyor. Yine de arkadaşın dediği gibi hızını arttırır isen boşta da sıcaklık düşer ama fanları boş yere yorarsın. Benim sistemde mesela 60 dereceye gelinceye kadar fanlar %20, pompa %50 çalışıyor. 60'dan sonra şenlik başlıyor. Ben de durduk yere kafamı ağrıtmamış oluyorum.
Yük altında iyi kartım ama boştayken bu sıcaklık fazla degilmi acaba driver güncellemesinden sonra böyle birsey olmuş olabilirmi bilemedim çünkü ben önceden rx6600xt kullanıyordum boşta kart 50 derece felan takılıyordu fan açmıyor 60derece olmadan

Tamam kanka bende fan çalışıyor sanıyorum konunu yazsana 2 saattir düşündürüyosun beni 0 kart nasıl 59 58 derece oluyor diye. Boş olsun olmasın 59 derece çok bi sıcaklık değil normal fan çalışmıyorsa ben fan çalışıyot ama boşta 59 sandım
59 derece boşta gerçekten fazla degilmi önceki kartımda böyle değildi yoksa benmi abartıyorum

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Yük altında iyi kartım ama boştayken bu sıcaklık fazla degilmi acaba driver güncellemesinden sonra böyle birsey olmuş olabilirmi bilemedim çünkü ben önceden rx6600xt kullanıyordum boşta kart 50 derece felan takılıyordu fan açmıyor 60derece olmadan

59 derece boşta gerçekten fazla degilmi önceki kartımda böyle değildi yoksa benmi abartıyorum
Hocam fan çalışmıyor diyorsun normal yani demekki gerek durmuyor. Kasandaki hava akışı iyi istersen manuel aç msi afterburnerdan ama sen bilirsin.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
Hocam fan çalışmıyor diyorsun normal yani demekki gerek durmuyor. Kasandaki hava akışı iyi istersen manuel aç msi afterburnerdan ama sen bilirsin.
Anladım dediğim gibi önceki kartımla kıyasladigimda boştayken 50 derece felandi oda fan açmıyordu bu kart gibi 60derece olmadan o yüzden şimdi bu boşta 59 felan olunca ister istemez garipsedim
Oyunlardaki ısı değerleri mükemmel benim için

Top Bottom