- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hemen deniyorum.onu dengeliye alırmısınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
54-55 civarlarına düştü hocam.Onu dengeliye alırsan boştaki sıcaklıkların düşer.
Hemen deniyorum.onu dengeliye alırmısınız.
54-55 civarlarına düştü hocam.Onu dengeliye alırsan boştaki sıcaklıkların düşer.
UV yaptınız mıHemen deniyorum.
54-55 civarlarına düştü hocam.
daha düşük olması lazımdı aslında ancak 54-55 kabul edilebilir bir seviye. Kasanızın hava akışı vs etkileyebilir bir sıkıntı çıkarmaz.Hemen deniyorum.
54-55 civarlarına düştü hocam.
Hocam konunun uv ile ne alakası var, forumda bir tayfa var her şeye uv diyorUV yaptınız mı
Hocam uv yaptıysanız boştaki sıcaklık 50 60'a geliyor bu yüzdendaha düşük olması lazımdı aslında ancak 54-55 kabul edilebilir bir seviye. Kasanızın hava akışı vs etkileyebilir bir sıkıntı çıkarmaz.
Hocam konunun uv ile ne alakası var, forumda bir tayfa var her şeye uv diyor
Hiç duymadım öyle bir şey hocam farklı bir şey dediğiniz heraldeHocam uv yaptıysanız boştaki sıcaklık 50 60'a geliyor bu yüzden
Hocam kasanın önünde 3 fan + arkada egzoz fan bulunuyor. Sistemi toplayalı 1 sene oluyor acaba temizlemem mi gerekir çok toz da görünmüyor aslında.daha düşük olması lazımdı aslında ancak 54-55 kabul edilebilir bir seviye. Kasanızın hava akışı vs etkileyebilir bir sıkıntı çıkarmaz.
Hocam konunun uv ile ne alakası var, forumda bir tayfa var her şeye uv diyor
Hiç yapmadım hocam.Hocam uv yaptıysanız boştaki sıcaklık 50 60'a geliyor bu yüzden
İçini açıp basit bir temizlik yapın ancak önemli olan yük altındaki sıcaklığı, hiç bir sıkıntı olmaz gerçekten boşta 50 derecelerde dolanmasını dert etmeyin.Hocam kasanın önünde 3 fan + arkada egzoz fan bulunuyor. Sistemi toplayalı 1 sene oluyor acaba temizlemem mi gerekir çok toz da görünmüyor aslında.
Hiç yapmadım hocam.
Cevapların için teşekkür ederim hocam hayırlı günler.İçini açıp basit bir temizlik yapın ancak önemli olan yük altındaki sıcaklığı, hiç bir sıkıntı olmaz gerçekten boşta 50 derecelerde dolanmasını dert etmeyin.
sizede hayırlı günler.Cevapların için teşekkür ederim hocam hayırlı günler.