Fan hızını kökleyince ne oluyor ?Arkadaş yardımcı olabilecek yok mu? Altı üstü ETS 2 oynuyoruz oyuna girince kart 90 derece oluyor.
Dönsün, sıcaklık ne kadar düşüyor ?Deli gibi dönüyor.Bir şey olmasın diye oyunu kapatıyorum.Anlamadım gitti.
Görselde halihazırda fan hızı neredeyse %80 seviyelerinde ve sıcaklık 89 derece. Tabii ki %80 hıza yeni çıkmış ve o sırada ekran görüntüsü alınmış olabilir. Sıcaklık artışı bir anda mı oldu yoksa siz yeni mi fark ettiniz?Fan hızını kökleyince ne oluyor ?
Termal bakım ve temizlik zamanı gelmiş o zaman, ETS 2 de bende de aynı şey oluyor son güncellemeler çok zorlamaya başladı furmark'ta 80 derece geçmeyen kart ile ETS 2 açıkken arka da 96 derece mi ne görmüştüm.Düşmüyor sabit 85 90 civarı geziyor .
Hangi model ve ne zamandan beri bakım yapmıyorsunuz ?Oyuna girer girmez hemen yükseliyor.
İşlemci'ye yük bindiren bir oyun çünkü.Böyle olmaması lazım.Cs goda 60 derecede sabit.
Undervolt ile düzelebilir aslında 82-83 civarına düşse gene iyiKartın içini açmadan düzeltemezsin bunu