Neler Yeni

Ekran Kartı Çok Isınıyor

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,343
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
ısınsın o sroun degıl PC nın kapanamsı abi peki ısınınca PC nin kendisni kapatmasını engelliyebilmenin yolu var mı hıcbır kart ısınınca kapandıgını ne gordum ne duydum yardımcı olursanız sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

çünkü 95 derece ye falan gelemden kapanmaması gerek dıye bılıyorum ben
"Bu" sıcaklıktan dolayı kapanmaz. Sorun başka bir şeydedir.

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
ısınsın o sroun degıl PC nın kapanamsı abi peki ısınınca PC nin kendisni kapatmasını engelliyebilmenin yolu var mı hıcbır kart ısınınca kapandıgını ne gordum ne duydum yardımcı olursanız sevinirim

çünkü 95 derece ye falan gelemden kapanmaması gerek dıye bılıyorum ben
Benim kart 90'ı görünce ( bir ara görüyordu ) kapanıyordu bilgisayar. PSU modeli nedir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Batuhan Karataş
Benim kart 90'ı görünce ( bir ara görüyordu ) kapanıyordu bilgisayar. PSU modeli nedir ?
game max 1050 wat 80 + sertifikalı ındırımde almsıtım

ekran akrtı ısıncıkca fanların donme hızı yukselmesı gerekmıyor mu beyler benım kı %40 zorla gecıyor cok ısındıgı halde bun acozum bulabılırmıyız

"Bu" sıcaklıktan dolayı kapanmaz. Sorun başka bir şeydedir.
en son amd driver lar yuklu napıcam bılmıyorum :(

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
arkadaşlar oncelikle S.A ekran akrtım sapphire rx 590 nitro+ S.E 8GB ekran kartım ETS 2 OYUNUNDA BILE 73 DERECE steam PUBG den bahsetmıyorum bıle bılgısyar PUBG de kendını kapatıyor tamam amd ekran kartları ısınıyor ama hıcbır ekran akrtında ısınmadan ddolayı kendını kapatmasını gormedım 1 yıllık kart benim fikrim termal macun yenilemek FİKİRLENİRİZ VARSA ÖNERİN " ABDULLAH " abi postu görüyorsan yardımcı olabilirmisin abi çözüm bulamıyom ben
1 Yıllık kart da termal macun değiştirmek gerekmez 5 yıl hatta daha fazla kullanıp değiştirmeyenler var kasan nedir birde fanların çalışıyormu diye bak servise yollamanı öneririm. Kart zaten ısınıyor ama ısıdan kapanıyorsa sorun vardır.

Mehmet Anıl

80+ Silver
arkadaşlar oncelikle S.A ekran akrtım sapphire rx 590 nitro+ S.E 8GB ekran kartım ETS 2 OYUNUNDA BILE 73 DERECE steam PUBG den bahsetmıyorum bıle bılgısyar PUBG de kendını kapatıyor tamam amd ekran kartları ısınıyor ama hıcbır ekran akrtında ısınmadan ddolayı kendını kapatmasını gormedım 1 yıllık kart benim fikrim termal macun yenilemek FİKİRLENİRİZ VARSA ÖNERİN " ABDULLAH " abi postu görüyorsan yardımcı olabilirmisin abi çözüm bulamıyom ben
oyun siyah ekran verip fanlar çıldırıyor mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Batuhan Karataş
1 Yıllık kart da termal macun değiştirmek gerekmez 5 yıl hatta daha fazla kullanıp değiştirmeyenler var kasan nedir birde fanların çalışıyormu diye bak servise yollamanı öneririm. Kart zaten ısınıyor ama ısıdan kapanıyorsa sorun vardır.
kasa : xpg battlecruiser bkcw usb 3.0 temperli e-atx mid-tower gaming (oyuncu) kasa
fanlar calısıyor ayrıetten kasanın ust tarafına 3 tane fan taktım ınternetten aldım satıcı garantılı olması lazım satıcı bırsey yapmaz 1 ya bosuna bekelrım ynaı

oyun siyah ekran verip fanlar çıldırıyor mu
hayır bır anda goruntu donuyor 20 30 sanıye o sekılde beklıyor tepkı vermıyor sonra pc kapanıyor

Fan lar dönmüyor abi %26 de dönüyor bunun çözümü var mi. :(

Ekler

• IMG_20210104_162541.jpg
    IMG_20210104_162541.jpg
    1.9 MB · Hit: 41
Son düzenleme:

Mehmet Anıl

80+ Silver
kasa : xpg battlecruiser bkcw usb 3.0 temperli e-atx mid-tower gaming (oyuncu) kasa
fanlar calısıyor ayrıetten kasanın ust tarafına 3 tane fan taktım ınternetten aldım satıcı garantılı olması lazım satıcı bırsey yapmaz 1 ya bosuna bekelrım ynaı

hayır bır anda goruntu donuyor 20 30 sanıye o sekılde beklıyor tepkı vermıyor sonra PC kapanıyor

f

hayır bır anda goruntu donuyor 20 30 sanıye o sekılde beklıyor tepkı vermıyor sonra PC kapanıyor

msi afterburnerdan fan hızın yüzde 50 yap ,stersem

Mehmet Anıl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Batuhan Karataş
knk %80 yapınca benim rx580 f16 sesi çıkartıyor
ses de değilim afturburner programını kullnarak fanları hızlandırmakdan yoruldum kendı otomatık dene kadar ısınırsa ısınsın %30 u gecmıyor fanların otomatık de % 60 70 hızında donse sorun kalmıcak zaten fanlar hızlanmıyor hep stabil % 30 la donuyor

Batuhank87

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Batuhan koruç
ses de değilim afturburner programını kullnarak fanları hızlandırmakdan yoruldum kendı otomatık dene kadar ısınırsa ısınsın %30 u gecmıyor fanların otomatık de % 60 70 hızında donse sorun kalmıcak zaten fanlar hızlanmıyor hep stabil % 30 la donuyor
msı afterburnerda ayarlarda fan hızını sıcaklıklara göre ayarlanan tablo var oraya baksanıza mesela 70 derecede fan yüzdesi kaç olacak eğer o değerler yoksa fan da bir sıkıntı olabilir

%50 yetmıyor PUBG de %80 de çalıştırıyorum ama bundan yoruldum artıkmauel olarak yukseltmekten yoruldum artık
aslında çaresi undervoltda

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Batuhan Karataş
msı afterburnerda ayarlarda fan hızını sıcaklıklara göre ayarlanan tablo var oraya baksanıza mesela 70 derecede fan yüzdesi kaç olacak eğer o değerler yoksa fan da bir sıkıntı olabilir

aslında çaresi undervoltda
Undervolt ne demek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,190
Üyeler
164,628
Son üye
yusuff--