Ekran kartı değişen laptop yapmışlar çok iyi duruyor

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,640

Kıyak duruyor görünce konusunu açayım dedim

Kıyak olabilir ama fiyatı canlar yakar. Hem fiyatını haketmeyecek performansı olur. Onun yerine krallar gibide pc toplanır.
+ bataryalı düzeni olduğu için performansı düşük kalır.
mesela Laptop için üretilmiş rtx5060 pc için üretilmiş 5060 karttan 40-50% kısıtlanmış performansı olur.

tabiii taşınabilir bir cihazın böyle bir özelliği olması iyi bişey ama fiyatı makul olursa.

Kıyak olabilir ama fiyatı canlar yakar. Hem fiyatını haketmeyecek performansı olur. Onun yerine krallar gibide pc toplanır.
mesela Laptop için üretilmiş rtx5060 pc için üretilmiş 5060 karttan 40-50% kısıtlanmış performansı olur.

tabiii taşınabilir bir cihazın böyle bir özelliği olması iyi bişey ama fiyatı makul olursa.
evet muhtemel sonuçlar öyle olur türkiyede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yurtdışında fiyat can yakar mı bilmede diğlerleri oralara da geçer

Bu seri 2 yıl önce falan çıktı diye biliyorum ama yeterince iyi reklam yapamadıkları için çoğu kişi yeni bir şey olduğunu düşünüyor. Güzel ve önü açık bir konsept ama bu pazarlamayla olmaz. Daha büyük markalar bu işi ellerinden alabilirler ama işlerine gelmez gibi :)

Bu seri 2 yıl önce falan çıktı diye biliyorum ama yeterince iyi reklam yapamadıkları için çoğu kişi yeni bir şey olduğunu düşünüyor. Güzel ve önü açık bir konsept ama bu pazarlamayla olmaz. Daha büyük markalar bu işi ellerinden alabilirler ama işlerine gelmez gibi :)
çok satmaz sanki ya herkese gerekli gelmez adam normal cihaz alır geçer birde bir üst model ekran kartını nerden bulcan buna fiyatıda çok olur bence

Kıyak duruyor görünce konusunu açayım dedim
Her laptop desteklemez bu olayı

Laptop üreticileri o laptop u üretmesine izin vermezler çok mantıklı bir şey de değil dıştan bakıldığında kozmetik bozulur laptop toplama otobot a döner 😂
Birde onun kartı masaüstü parasına satılırsa zaten o iş yaş

Geri