Furkansolhan
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden değişim olmasın hocam?Değişim falan derlerse kabul etme iadede ısrar et. Bankayla da görüş ödeme yapmasınlar.
Neden değişim olmasın hocam?Değişim falan derlerse kabul etme iadede ısrar et. Bankayla da görüş ödeme yapmasınlar.
Bu kadar kötü işçiliği olan bilinçsiz bir yerden neden değişim isteyesin. 1. Hataydı bilmeden oldu ama 2. tercih olur. Yine problemli gelebilir ben riske atmazdım. Sonuçta geri göndereceğin sistemi çöpe atmayacaklar birilerine kitleyecekler.Neden değişim olmasın hocam?
Kablolama berbat , kart yamuk , kartı demonte göndermemişler. Bu nasıl bir sorumsuzluk ya , kargoda hasar göreceği belli zaten bunun , en değerli parçayı neden montajlayıp kargoya verirsin , şuna bak rezillik. İade et hemen.Merhaba, unlostun tanıttığı sistemden aldım fakat ekran kartı yamuk duruyor ve ekran kartında tornavida eziği, çiziği bar. Çizik neysede yamukluğu anlayamadım, yardımcı olur musunuz?
Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11
Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Normalde hiç monte gelmemesi lazım değil mi?Normalde aşağı doğru sarkar, yukarı doğru bakanının ilk defa gördüm. İade edin ve ekran kartını monte gönderen şirketlerden uzat durun.
ekran kartlarının demonte olarak gelmesi gerekir aksi halde bu tip deformeler çok doğalO yapmış hocam, monte geldi yani hiç bişey takmadım
Hocam kargoluk bir durum değil direk montaj hatasıekran kartlarının demonte olarak gelmesi gerekir aksi halde bu tip deformeler çok doğal
ürünü gönderen hangi site ise açıkçası işini nefret ile yapmış
Buraya yazana kadar iade etsene knkMerhaba, unlostun tanıttığı sistemden aldım fakat ekran kartı yamuk duruyor ve ekran kartında tornavida eziği, çiziği bar. Çizik neysede yamukluğu anlayamadım, yardımcı olur musunuz?
Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11
Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Değişim talep edicemBuraya yazana kadar iade etsene knk