Ekran kartı yamuk duruyor!!

Neden değişim olmasın hocam?
Bu kadar kötü işçiliği olan bilinçsiz bir yerden neden değişim isteyesin. 1. Hataydı bilmeden oldu ama 2. tercih olur. Yine problemli gelebilir ben riske atmazdım. Sonuçta geri göndereceğin sistemi çöpe atmayacaklar birilerine kitleyecekler.

Merhaba, unlostun tanıttığı sistemden aldım fakat ekran kartı yamuk duruyor ve ekran kartında tornavida eziği, çiziği bar. Çizik neysede yamukluğu anlayamadım, yardımcı olur musunuz?

Kablolama berbat , kart yamuk , kartı demonte göndermemişler. Bu nasıl bir sorumsuzluk ya , kargoda hasar göreceği belli zaten bunun , en değerli parçayı neden montajlayıp kargoya verirsin , şuna bak rezillik. İade et hemen.

bence bu konudan sonra kimse daha önce pc toplamadım korkuyorum ya bozarsam
diye yazmaz bile.. özgüven gelir bundan her türlü iyi yaparım diye hırslanır

Ya şaka gibi cidden 16 yaşımdayım şu parçaları bana gönderseler gözüm kapalı montaj yaparım şaka gibi.

Normalde aşağı doğru sarkar, yukarı doğru bakanının ilk defa gördüm. İade edin ve ekran kartını monte gönderen şirketlerden uzat durun.

Hocam parçaların seri numaralarını kaydetmek istiyorum değişime göndermeden önce, nerelerde sn yazıyor bilgisi olan var mı?

Merhaba, unlostun tanıttığı sistemden aldım fakat ekran kartı yamuk duruyor ve ekran kartında tornavida eziği, çiziği bar. Çizik neysede yamukluğu anlayamadım, yardımcı olur musunuz?

Buraya yazana kadar iade etsene knk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,644
Üyeler
183,151
Son üye
furkanekn
Geri