Ekran kartı yamuk duruyor!!

Hocam iade edin uğraşmayın diğer garip gelen şey is tek modül ram olması

lan olum oturum açmadan mesajlarda geziyordum vallahi dayanamadım oturum açıp yazacağım. Lan ilk fotolarda halka çizmiş ekran kartının üstüne baktım baktım anlamadım diğer fotolara geçince lan cos30 yapmış ekran kartı o ne olum. Ulan nasıl bunu böyle gönderebiliyorlar. Ekran kartı nasıl montajlı geliyor. Buraya kadar harbiden şaşırdım. Ama 3. sayfada mı ne ulan o ekran kartı pimi yemin ediyorum şu forumda gördüğüm hiçbir konuya böyle tepki vermedim surat ifademi görmen lazımdı abi bunu kim yapmış bizim millet jelatini sökülmüş ekran kartını iade edemiyor kim bunu bu hale getirmiş de iade almış bunlar çok geçmiş olsun hocam gerçekten yerinizde olmak istemezdim kesinlikle firmayı arayın görüşün

lan olum oturum açmadan mesajlarda geziyordum vallahi dayanamadım oturum açıp yazacağım. Lan ilk fotolarda halka çizmiş ekran kartının üstüne baktım baktım anlamadım diğer fotolara geçince lan cos30 yapmış ekran kartı o ne olum. Ulan nasıl bunu böyle gönderebiliyorlar. Ekran kartı nasıl montajlı geliyor. Buraya kadar harbiden şaşırdım. Ama 3. sayfada mı ne ulan o ekran kartı pimi yemin ediyorum şu forumda gördüğüm hiçbir konuya böyle tepki vermedim surat ifademi görmen lazımdı abi bunu kim yapmış bizim millet jelatini sökülmüş ekran kartını iade edemiyor kim bunu bu hale getirmiş de iade almış bunlar çok geçmiş olsun hocam gerçekten yerinizde olmak istemezdim kesinlikle firmayı arayın görüşün
Teşekkür ederim cevap için, vallahi ben de şok içindeyim

Teşekkür ederim cevap için, vallahi ben de şok içindeyim
Arayın firmayı durumu anlatın fotoğraf gönderin. Onlar bir cevap verdikten sonra buraya gelin yazın konuyu güncelleyin çok merak ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu okuyanlar da kim aktif olursa arkadaşa yardımcı olsun vallahi ilk defa böyle üzüldüm lan

UNLOST un videosunun altına da sistemi aldım ama diye yaz kısaca bu şikayetini. şimdi video çek yarın iletişime geç. iade gönder sıkıntı olmaz. hiç olmadı THH gidersin. alırsın yine bir türlü. bütün yorumları okudum bana diyecek bir şey kalmamış. iade et can sıkma diyorum.

konuda kasa göre firmanin tecrübesi belli oluyor :D
bu arada koşulsuz 14 gün iade hakkın var. videoda da değinilmiş.

Değişim falan derlerse kabul etme iadede ısrar et. Bankayla da görüş ödeme yapmasınlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,289
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri