İade et uğraşma slota zarar geldiyse görüntü gider.Daha kutusunu yeni açtım hemen sonra konuyu açtım
O neden garip oluyor? Bilmediğim için soruyorumHocam iade edin uğraşmayın diğer garip gelen şey is tek modül ram olması
Verdiğin paraya göre diyor herhalde.O neden garip oluyor? Bilmediğim için soruyorum
o kadar para verip 16gb tek modül ram olması cl38 geöikme değerindeO neden garip oluyor? Bilmediğim için soruyorum
Teşekkür ederim cevap için, vallahi ben de şok içindeyimlan olum oturum açmadan mesajlarda geziyordum vallahi dayanamadım oturum açıp yazacağım. Lan ilk fotolarda halka çizmiş ekran kartının üstüne baktım baktım anlamadım diğer fotolara geçince lan cos30 yapmış ekran kartı o ne olum. Ulan nasıl bunu böyle gönderebiliyorlar. Ekran kartı nasıl montajlı geliyor. Buraya kadar harbiden şaşırdım. Ama 3. sayfada mı ne ulan o ekran kartı pimi yemin ediyorum şu forumda gördüğüm hiçbir konuya böyle tepki vermedim surat ifademi görmen lazımdı abi bunu kim yapmış bizim millet jelatini sökülmüş ekran kartını iade edemiyor kim bunu bu hale getirmiş de iade almış bunlar çok geçmiş olsun hocam gerçekten yerinizde olmak istemezdim kesinlikle firmayı arayın görüşün
Arayın firmayı durumu anlatın fotoğraf gönderin. Onlar bir cevap verdikten sonra buraya gelin yazın konuyu güncelleyin çok merak ediyorumTeşekkür ederim cevap için, vallahi ben de şok içindeyim
Tamamdır hocam, gelişmeleri ve son durumu yazıcamArayın firmayı durumu anlatın fotoğraf gönderin. Onlar bir cevap verdikten sonra buraya gelin yazın konuyu güncelleyin çok merak ediyorum