quartle
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,434
direk iade edin hayatımda ilk defa görüyorum böyle bir şey bunu montajlayan adam kör olabilirHayır hocam 9700xt var
direk iade edin hayatımda ilk defa görüyorum böyle bir şey bunu montajlayan adam kör olabilirHayır hocam 9700xt var
fatura kaldırın hocam adresiniz gözüküyorHayır hocam 9700xt var
Merhaba, unlostun tanıttığı sistemden aldım fakat ekran kartı yamuk duruyor ve ekran kartında tornavida eziği, çiziği bar. Çizik neysede yamukluğu anlayamadım, yardımcı olur musunuz?
Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11
Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Rezilliğe bak ya aksam aksam kahkaha attırdı da büyük geçmiş olsun. Yamuk taktığı için umarım anakart soketine de zarar vermemiştir.normalde buraya takılacak eğer gerçekten siz takmadıysanız çok çok büyük rezillik
Alıntıyı görüntüle
Video kaydına alarak kutusunu açtıysanız yarın sabahtan arayın ve ekran kartının değişimini isteyin. Anakart soketine de zararı var bu şekilde. İsterseniz ekran kartını sökün şimdilik veya çizik olması sizin için sorun değilse bir üst boşluğa monte edip kullanabilirsiniz.Merhaba, unlostun tanıttığı sistemden aldım fakat ekran kartı yamuk duruyor ve ekran kartında tornavida eziği, çiziği bar. Çizik neysede yamukluğu anlayamadım, yardımcı olur musunuz?
Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Başlığı görünce ağırlıktan dolayı biraz eğilmiştir sanmıştımda bu nedir hocam iade edin direk.Merhaba, unlostun tanıttığı sistemden aldım fakat ekran kartı yamuk duruyor ve ekran kartında tornavida eziği, çiziği bar. Çizik neysede yamukluğu anlayamadım, yardımcı olur musunuz?
ekran kartı pimiböyle bir rezillik olamaz yazıklar olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasanın içinden böyle bir parça düştü, bu nedir ?
Lanet ettim ya vallaekran kartı pimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok artık