Bende konuya girerken aşşağıya doğru sandım. Komik geldi.Merhaba, unlostun tanıttığı sistemden aldım fakat ekran kartı yamuk duruyor ve ekran kartında tornavida eziği, çiziği bar. Çizik neysede yamukluğu anlayamadım, yardımcı olur musunuz?
Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11
Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
ekran kartı pimi gibi kafası güzel biri montajlamıs yada gozlugunu evde falan unutmus gibi anında iade edinböyle bir rezillik olamaz yazıklar olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasanın içinden böyle bir parça düştü, bu nedir ?
N11 den aldığı için değil kasayı unlost ve gamers arena satıyor sadece kasanın montajı çok kötün11,trendyol,hepsiburada gibi yerlerden pc alınmayacağını tekrar hatırlamış olduk
Boşluğuma geldi fena güldüm bune böyleMerhaba, unlostun tanıttığı sistemden aldım fakat ekran kartı yamuk duruyor ve ekran kartında tornavida eziği, çiziği bar. Çizik neysede yamukluğu anlayamadım, yardımcı olur musunuz?
Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11
Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Daha kutusunu yeni açtım hemen sonra konuyu açtımFazla zaman geçmediyse iade et.