Neler Yeni

Yardım Ekran kartı değişim istedim fakat yine coil whine var :(

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Jiyu
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. İlk defa fullmark testi yapıyorum , sizce sonuçlar nasıl ? Pc hocası gg-13 7700xt sistem.
Bu arada sağ taraftan render furry object kapatınca çok kötü ses geliyor. Rdr2 oynarken de çok kötü cızırtı sesi geliyor , coil whine sanırım. Nasıl çözebilirim ? İade etmeli miyim ? değişim yaparlar mı ? Bu ses olduğu zaman beni çok rahatsız ediyor..
1736590768154.png

1736590905840.png

Ekler

• ewqe.png
    ewqe.png
    3.9 MB · Hit: 33
  • Ekran Görüntüsü (26).png
    Ekran Görüntüsü (26).png
    302.6 KB · Hit: 38
  • Ekran Görüntüsü (24).png
    Ekran Görüntüsü (24).png
    292.3 KB · Hit: 29
  • Ekran Görüntüsü (22).png
    Ekran Görüntüsü (22).png
    301.7 KB · Hit: 22
  • Ekran Görüntüsü (30).png
    Ekran Görüntüsü (30).png
    1 MB · Hit: 22
  • Ekran Görüntüsü (33).png
    Ekran Görüntüsü (33).png
    982.7 KB · Hit: 35

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Jiyu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CW şans işi hocam çözülemez.
iade edebilir miyim ? test sonuçları nasıl , testleri doğru ayarlarda mı yapmışım ?
Furmark puanlarına göre sanki düşük geldi bana. Şans işi ama beni çok kötü rahatsız ediyor ve hiç bitmiyor.
Gaming gen TR'den aldım pc hocası gg-13 sistem. 14 gün'ün dolmasına az kaldı. Ne yapmalıyım ?

hawkddf

80+
Hocam soğutucuyu yanlış mı taktın acaba? 95 dereceleri görmesi normal değil. Bu arada cw problemi bende de var kafaya takmıyorum. Çok önemli bir şey değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

BN0'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Adugan B
iade edebilir miyim ? test sonuçları nasıl , testleri doğru ayarlarda mı yapmışım ?
Furmark puanlarına göre sanki düşük geldi bana. Şans işi ama beni çok kötü rahatsız ediyor ve hiç bitmiyor.
Gaming gen TR'den aldım pc hocası gg-13 sistem. 14 gün'ün dolmasına az kaldı. Ne yapmalıyım ?
İADE konusunu bilemem fakat CW için ekran kartı değiişimi yapmadıklarını hatırlıyorum.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Jiyu
Hocam soğutucuyu yanlış mı taktın acaba? 95 dereceleri görmesi normal değil.
Soğutucu doğru taktım sanırım , videodaki yöne doğru taktım emin değilim.
95 derece olması zarar vermiş midir sisteme ya da işlemciye :( sağ tarafta aida 64'de 85 diyor. Hangisi doğru ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fotoğrafı attım , acaba yanlış mı :( İlk defa montajını yapıyorum. Bu videoya göre yaptım.
Burada sadece anakartın üstüne takıyor ama benim sistem hzır olduğu için hazıra taktım doğru mu bilmiyorum

Ekler

• evet.jpg
    evet.jpg
    94 KB · Hit: 30

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
ulaş dursun
CW iade edebilirsin ama sesin belli bir desibelin üzerinde olması lazım. videosunu ekran kartı markasına mail olarak at CWnin onlar şiddete göre karar vericek değişime.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Jiyu
CW iade edebilirsin ama sesin belli bir desibelin üzerinde olması lazım. videosunu ekran kartı markasına mail olarak at CWnin onlar şiddete göre karar vericek değişime.
Şiddeti değişkenlik gösteriyor , olduğu zaman çok kötü ses çıkıyor.
Valorantta 2k'da 500 fps alıyordum arada çok kötü ses oluyordu sonra 240'a sabitledim azaldı baya.
Zaten fanlar %20'nin altına inmiyor , bir de üstüne iğrenç bir cızırtı sesi duymak istemiyorum :( rdr2 de hele çok kötüydü.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
ulaş dursun
Soğutucu doğru taktım sanırım , videodaki yöne doğru taktım emin değilim.
95 derece olması zarar vermiş midir sisteme ya da işlemciye :( sağ tarafta aida 64'de 85 diyor. Hangisi doğru ?

Fotoğrafı attım , acaba yanlış mı :( İlk defa montajını yapıyorum. Bu videoya göre yaptım.
Burada sadece anakartın üstüne takıyor ama benim sistem hzır olduğu için hazıra taktım doğru mu bilmiyorum
95 biraz yüksek 85 falan olması lazım soğutucuyu nasıl taktın resim at bakalım

Şiddeti değişkenlik gösteriyor , olduğu zaman çok kötü ses çıkıyor.
Valorantta 2k'da 500 fps alıyordum arada çok kötü ses oluyordu sonra 240'a sabitledim azaldı baya.
Zaten fanlar %20'nin altına inmiyor , bir de üstüne iğrenç bir cızırtı sesi duymak istemiyorum :( rdr2 de hele çok kötüydü.
bende de var CW attım desibel düzeyi iade için uygun değil dendi kullanıyorum. fpsyi monitör hzsine eşitlemen lazım her oyunda üst fpslerde ses çıkarır. ekran kartı markasına mail at videosunu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Jiyu

THERMALRIGHT Burst Assassin soğutucum , yukarıya attım. Macunu da kare şeklinde yaydım​

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
ulaş dursun
doğru gözüküyor ama macunu sürerken sıkıntımı oldu acaba. soğutucuyu macuna temastan sonra yukarı kaldırdın mı hiç veya yayamadın mı

THERMALRIGHT Burst Assassin soğutucum , yukarıya attım. Macunu da kare şeklinde yaydım​

ortası boş muydu? yanlış bi sürüş çekirdekler ortada zaten ortaya nokta şeklinde sıkman lazım macunu

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Top Bottom