Neler Yeni

Ekran kartı Dolandırıcılığında yeni dönem Mutlaka Okuyun !!

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,569
İsim
Hakanbey
Bildiğiniz üzere Bazı AMD ve Nvidia ekran kartlarında Frekans ve voltaj düşürerek sorunlarını minimize etmek mümkün Bunu bilen Meslektaşlarım İşin ticaretini yapabilmek için Yeni bir yöntem bulmuşlar bizzat test ettim Gayet Güzel işliyor

2.el Hazır sistemlerde Genellikle rastlanıyor İşin özü ekran kartına darboğaz yapabilecek İşlemcili hazır sistem toplamak.

Örnek sistem
i3 6100
16gb ram
RX6600xt
li sistemde birde 720p monitör 22 inç full hazır set olarak satıyorlar

Sistemde bütün oyunlar v.s sorunsuz oynatıyorken

Ekran kartına hiç bir zaman %100 yük binmiyor ve Kart otomatik olarak kendini kısarak çalıştırdığı için Bir çok waatman hatası gibi sorunların üstesinden geliyor.

2 gün ofiste çıraklara test ettirdiğim sistemde hiç bir problem rastlanmadı. Ve Sistemde bulunan 6700xt normalde arızalı Watman ve bazı siyah ve sarı ekran verdirip reset atma problemleri ile gelmişti.

2.el hazır sistem alacak arkadaşlar mutlaka bu noktaya çok dikkat edin. Çok fazla bu tarz sistem bulunmakta ve tamam ekran kartı güçlü diğer parçalar önemli değil ileride param olunca güçlendiririm niyetiyle çok fazla satış yapılmakta.

Bende aynı mantıkla satış yapabilirdim ama kul hakkına girmek istemediğimden herkesi bilgilendirmek istedim.

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
BehzatÇ
Teşekür ederiz bilgilendirdiğiniz için 👍🙏

Can...

80+ Platinum
Bildiğiniz üzere Bazı AMD ve Nvidia ekran kartlarında Frekans ve voltaj düşürerek sorunlarını minimize etmek mümkün Bunu bilen Meslektaşlarım İşin ticaretini yapabilmek için Yeni bir yöntem bulmuşlar bizzat test ettim Gayet Güzel işliyor

2.el Hazır sistemlerde Genellikle rastlanıyor İşin özü ekran kartına darboğaz yapabilecek İşlemcili hazır sistem toplamak.

Örnek sistem
i3 6100
16gb ram
RX6600xt
li sistemde birde 720p monitör 22 inç full hazır set olarak satıyorlar

Sistemde bütün oyunlar v.s sorunsuz oynatıyorken

Ekran kartına hiç bir zaman %100 yük binmiyor ve Kart otomatik olarak kendini kısarak çalıştırdığı için Bir çok waatman hatası gibi sorunların üstesinden geliyor.

2 gün ofiste çıraklara test ettirdiğim sistemde hiç bir problem rastlanmadı. Ve Sistemde bulunan 6700xt normalde arızalı Watman ve bazı siyah ve sarı ekran verdirip reset atma problemleri ile gelmişti.

2.el hazır sistem alacak arkadaşlar mutlaka bu noktaya çok dikkat edin. Çok fazla bu tarz sistem bulunmakta ve tamam ekran kartı güçlü diğer parçalar önemli değil ileride param olunca güçlendiririm niyetiyle çok fazla satış yapılmakta.

Bende aynı mantıkla satış yapabilirdim ama kul hakkına girmek istemediğimden herkesi bilgilendirmek istedim.
baştakiler ne ki halk öyle olsun (imam gaz kaçırsa cemaat s..çarmış misali) ülke yoldan çıktı artık müslümanlık diye bir şey kalmadı ülkede

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,609
İsim
Deniz Bey
Her işte bi üçkagıtçılık hayret ya

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Konuya ek olarak çözüm yöntemleride söyliyelim ki test ederken onlarıda yapabilsinler mesela ekran kartını tak çıkar yapınca sıfırlanıyor mu bu olay?

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
2. el sistem almayı sevmem sıfır olucak baba bilgisayar benim için önemli ama güzel konu rep+
░░░░░░░██████╗░███████╗██████╗░░
░░██╗░░██╔══██╗██╔════╝██╔══██╗░
██████╗██████╔╝█████╗░░██████╔╝░
╚═██╔═╝██╔══██╗██╔══╝░░██╔═══╝░░
░░╚═╝░░██║░░██║███████╗██║░░░░░░
░░░░░░░╚═╝░░╚═╝╚══════╝╚═╝░░░░░░

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Efe Aksu
░░░░░░░██████╗░███████╗██████╗░░
░░██╗░░██╔══██╗██╔════╝██╔══██╗░
██████╗██████╔╝█████╗░░██████╔╝░
╚═██╔═╝██╔══██╗██╔══╝░░██╔═══╝░░
░░╚═╝░░██║░░██║███████╗██║░░░░░░
░░░░░░░╚═╝░░╚═╝╚══════╝╚═╝░░░░░░
⠀⠀⢀⡤⢶⣶⣶⡄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⢀⣠⣤⣤⣤⣿⣧⣀⣀⣀⣀⣀⣀⣀⣀⣤⡄⠀ ⢠⣾⡟⠋⠁⠀⠀⣸⠇⠈⣿⣿⡟⠉⠉⠉⠙⠻⣿⡀ ⢺⣿⡀⠀⠀⢀⡴⠋⠀⠀⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠙⠇ ⠈⠛⠿⠶⠚⠋⣀⣤⣤⣤⣿⣿⣇⣀⣀⣴⡆⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠠⡞⠋⠀⠀⠀⣿⣿⡏⠉⠛⠻⣿⡀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠈⠁⠀⠀ ⠀⠀⣠⣶⣶⣶⣶⡄⠀⠀⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⢰⣿⠟⠉⠙⢿⡟⠀⠀⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⢸⡟⠀⠀⠀⠘⠀⠀⠀⣿⣿⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠈⢿⡄⠀⠀⠀⠀⠀⣼⣿⠏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠙⠷⠶⠶⠶⠿⠟⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀. RESPECT

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,569
İsim
Hakanbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuya ek olarak çözüm yöntemleride söyliyelim ki test ederken onlarıda yapabilsinler mesela ekran kartını tak çıkar yapınca sıfırlanıyor mu bu olay?
hayır daha güçlü işlemci takmadan anlaşılmıyor.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,569
İsim
Hakanbey
Hocam i3 6100 ile o kart nerden baksan yarı yarıya az fps verir yani o haline bakıp sorunsuz diye o kartı alan varsa kendi suçu 😃
Çözünürlük 720p olduğu için Test videolarında 1080p ile hemen hemen aynı fps veriyor. Müşteriler zaten fps ne onu bile bilmiyor takılmadan oynatıyorsan sorun yok diyip alıyorlar.

Top Bottom