Neler Yeni

Yardım Ekran kartı driver gerforce indirdim güncelleme sonrası kurulum yapmıyor ?

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
muhammed Jonkey
ekran kartı driver kuruyorum geforce exprience ilk kurulum oldu yeni güncellemeyi yapıyorum ama kurulum yapmıyor gene indirmemi istiyor 3 kere felan indirdim kurulum yapmıyor reset felan attım işe yaramadı neyapmalıyım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada buradan indirdim

berkszr60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk Süzer
şuanda yüklü driverin var ise denetim masasından kaldır hepsini nvidia ile alakalı olan pc res at sitesinden indirdiğin şeyi tekrar temiz kurulum yap eğer nvidia geforce experience üzerinden indir diyosun %100 oluyor sonra tekrar indir butonu çıkıyosa nvidia geforce experience yi de sil bütün nvidia ile alakalı %appdata% local ve c diskinden temizle denetim masasından kaldırdıktan sonra temizliceksin kalan dosyaları belgelerim de dahil. sonrasında muhtemelen indirdiğinde düzelicektir.

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
DDU ile driver larını kaldır kartın sonrasında tekrar kur c diskine denetim masasına uğraşma en temizi DDU

berkszr60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk Süzer
yani oda olabilir onurun dediği kısaca yapman gereken nvidia ile ilgili herşeyi pc den yok etmek ve sonra sıfırdan temiz kurmak

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
muhammed Jonkey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DDU ile driver larını kaldır kartın sonrasında tekrar kur c diskine denetim masasına uğraşma en temizi DDU
ddu başka biride aynısını söyledi nasıl yapıcamı bilmiyorum sadece

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
ddu başka biride aynısını söyledi nasıl yapıcamı bilmiyorum sadece
Dostum youtube a yazıp kolaylıkla öğrenebilirsin her şeyi buraya yazmana grrek tabi ki yazabilirsin ama senin için daha hızlı bir çözüm olur.

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
muhammed Jonkey
arkadaşlar silmeden yüklersem olmaz mı dosyaları değiştir gibi bir şey var mıdır acaba?

silmem şart mı ?

şuanda yüklü driverin var ise denetim masasından kaldır hepsini nvidia ile alakalı olan pc res at sitesinden indirdiğin şeyi tekrar temiz kurulum yap eğer nvidia geforce experience üzerinden indir diyosun %100 oluyor sonra tekrar indir butonu çıkıyosa nvidia geforce experience yi de sil bütün nvidia ile alakalı %appdata% local ve c diskinden temizle denetim masasından kaldırdıktan sonra temizliceksin kalan dosyaları belgelerim de dahil. sonrasında muhtemelen indirdiğinde düzelicektir.
hocam bu NVIDA ilgili her şeyi mi silicem şimdi tam anlayamadım ?
NVIDIA PhysX felan var bunları da mı sileyim şimdi ?

Son düzenleme:

berkszr60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk Süzer
arkadaşlar silmeden yüklersem olmaz mı dosyaları değiştir gibi bir şey var mıdır acaba?

silmem şart mı ?

hocam bu NVIDA ilgili her şeyi mi silicem şimdi tam anlayamadım ?
NVIDIA PhysX felan var bunları da mı sileyim şimdi ?
ne varsa siliyosun DDU bilmiosan anlamadıysan youtubeden videoları var izleyebilirsin kullanımını burdan yazılı anlatmam zor indirip resimli anlatmam lazım onuda şuan yapamıyorum mobilden

DDU suz da yapabilirsin herşeyi silmelisin nvidia ile alakalı ve temiz kurulum yapacaksın

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
muhammed Jonkey
hiç bir şeyi silmeye gerek yok nvıdıa kendisi siliyor zaten güncel sürümü yükledim sorun yok gibi şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,942
Üyeler
165,606
Son üye
Mr.Crown
Top Bottom