Uygâr
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 4,556
O zaman sen 20.4.2 indir zaten sorun yaşayacağını düşünmüyorum da.20.2.2 gözükmüyor sayfada
O zaman sen 20.4.2 indir zaten sorun yaşayacağını düşünmüyorum da.20.2.2 gözükmüyor sayfada
O sürümde sorun yaşamadım ben.sadece 20.7.2 ve 20.4.2 var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
20.2.2 bulamadığım için 20.4.2 (whql) yüklüyorum bu sürümde bir sorun var mı ? @Looper
Teşekkürler, 20.4.2 yi yükledim az önce bir sorun çıkarsa dediğini yapamarım.O sürümde sorun yaşamadım ben.
Sorun yaşarsan Google'ye AMD 20.2.2 Driver yaz orijinal sitesinden çıkar indirirsin.
Eski sürüm olduğundan çıkmıyor.
Son sürümü yüklüyorum değil mi ?Ekran kartının sürücüsünü yüklesen de yüklemesen de chipset sürücüsünü yüklemen şart, yoksa Aygıt Yöneticisi'nde "PCI Aygıtı" tarzında sürücüsüz cihazlar görebilirsin. Anakartın nedir?
DA-SISTEM2 almıştın doğru, chipset sürücüsünü buradan bulabilirsin.
@crazyreignTeşekkürler, 20.4.2 yi yükledim az önce bir sorun çıkarsa dediğini yapamarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Son sürümü yüklüyorum değil mi ?
Evet, chipset sürücüsünün son sürümünü yüklüyorsun.Son sürümü yüklüyorum değil mi ?
Peki bunuda yükledikten sonra yapmam gereken başka bir şey var mı ?Evet, chipset sürücüsünün son sürümünü yüklüyorsun.
Yok, hayır. BIOS güncel değilse BIOS da güncelle tam olsun.Peki bunuda yükledikten sonra yapmam gereken başka bir şey var mı ?
Bios'u bilgisayarı ilk aldığımda abdullah abi'nin "bilgisayar aldıktan sonra yapılması gerekenler" videosundaki gibi güncelledim. Yardımın için teşekkür ederim.Yok, hayır. BIOS güncel değilse BIOS da güncelle tam olsun.