Neler Yeni

Ekran kartı fan devrinin %100 de kullanmanın herhangi bir zararı olur mu ?

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
Ekran kartı fanı kullanım çok yüksek olsa da %60 civarlarında, ben bu devri kendim %100 e sabitlesem uzun kullanımda herhangi bir sorun yaratır mı, meacun değiştirip oc de yapıcam.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,581
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Ekran kartı fanı kullanım çok yüksek olsa da %60 civarlarında, ben bu devri kendim %100 e sabitlesem uzun kullanımda herhangi bir sorun yaratır mı, meacun değiştirip oc de yapıcam.
Gürültü yapar,fanların ömrünü yersin.gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mehmet Akif ERSİN
%60 da sıcak mı çalışıyor

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet 75 dereceleri görüyor ve oc yapmak istiyorum. Devri fullediğimde 6-7 derece oynuyor gördüğüm kadarıyla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Ali arda
Evet 75 dereceleri görüyor ve oc yapmak istiyorum. Devri fullediğimde 6-7 derece oynuyor gördüğüm kadarıyla.
Kasanıza bir kaç fan almak bundan daha iyi bir seçim olur. Ekran kartınızı çok zorlamayın.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
838
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Valla ben &200 hızla süpürge makinesi yardımıyla çalıştırdım. Choil whine sesini hafif alıyodum biraz düzenledim şu an güzel, sese dayanırım dersen, yeni fanda temin ederim hallederim dersen hiç düşünme &100 yap hacı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Ali arda
Kasam yan yatmış durumda ve üstü açık.
Neden yan yatırdınız? Üstünü açmak çok büyük fark yaratmaz. Masraftan kaçıp ekran kartını öldürmeyin. İlerde bir ekran kartı almak 2 fan almaktan daha pahalıya patlar.

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
Neden yan yatırdınız? Üstünü açmak çok büyük fark yaratmaz. Masraftan kaçıp ekran kartını öldürmeyin. İlerde bir ekran kartı almak 2 fan almaktan daha pahalıya patlar.
Yan yatırmamın sebebi önceden içindeki parçalar ile çok oynamam ve bazı şeyleri sıklıkla kontrol etmem. Kasanın herhangi bir şatafatı olmadığından görmediğim bir yerde üstü açık şekilde duruyor, yani uzay montaj gibi yalnızca etrafı çevrili.

Ayrıca masraftan kaçıp ekran kartını öldürmek derken neyi kastettiniz anlayamadım.

Top Bottom