Yeni gördüm mesajınızı geldim. Ne kadar ses çıkartır bir bilgim yok ama en kötüsü rpm i azaltırız ve uv yaparız. Güzel bir soğutma sağlıyor zaten o kartHocam nerelerdesiniz @Doğukan Fidan
Ama bu performans kısıtlar ve bu da son istiyeceğimiz şey. Bence ek fan alın ve fan hızları da zaten kart sıcaklığının düşmesi sebebi ile düşecek ve bunun sonucunda da ses yok olacak. Ayrıca vida olark da bunu alabilirsiniz sesi iyice azaltmak için.Yeni gördüm mesajınızı geldim. Ne kadar ses çıkartır bir bilgim yok ama en kötüsü rpm i azaltırız ve uv yaparız. Güzel bir soğutma sağlıyor zaten o kart
Ya zaten sanmıyorum ki çok ses çıkartsın. En kötü ihtimal olarak bu var. Sizin dediginiz çözüm de güzel.Ama bu performans kısıtlar ve bu da son istiyeceğimiz şey. Bence ek fan alın ve fan hızları da zaten kart sıcaklığının düşmesi sebebi ile düşecek ve bunun sonucunda da ses yok olacak. Ayrıca vida olark da bunu alabilirsiniz sesi iyice azaltmak için.
Eyvallah hocamAma bu performans kısıtlar ve bu da son istiyeceğimiz şey. Bence ek fan alın ve fan hızları da zaten kart sıcaklığının düşmesi sebebi ile düşecek ve bunun sonucunda da ses yok olacak. Ayrıca vida olark da bunu alabilirsiniz sesi iyice azaltmak için.
Bir şey değilEyvallah hocam
Kasa darkflash pollux olcak nasıl olur sizce değerlerAma bu performans kısıtlar ve bu da son istiyeceğimiz şey. Bence ek fan alın ve fan hızları da zaten kart sıcaklığının düşmesi sebebi ile düşecek ve bunun sonucunda da ses yok olacak. Ayrıca vida olark da bunu alabilirsiniz sesi iyice azaltmak için.
Evet. Max 65 derece gördü o da Furmark testinde.Bu kartı mı kullanıyorsunuz?
Bende en yüksekte ses var ama sağır edecek yada rahatsız olacak kadar değil.Hocam zaten kartı çok ısınmıyor anladığım kadarıyla ama bu fan çok yüksek RPM zaten o yüzden sordum sses var mı sizde