Yardım Ekran Kartı FreeSync Desteği

hayır sadece amd kartlar detekliyor nvidia ise G-sync

Benim monitörum de freesync var Nvidia da desteklemez mi

O zaman sadece AMD ekran kartı alacam
Hayır monitörünüzde freesyn desteği var ise nvidia ekran artı ile G-Sync desteğini kullanabilirsiniz. Yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen arkadaşlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Örneğin benim monitörüm de Freesync destekli ama ben Nvidia ekran kartı ile bu Freesync desteğini kullanabiliyorum. Ayrıca kesinlikle AMD ekran kartı almanızı tavsiye etmem hepsinin yazılımsal sorunları var.

Hayır monitörünüzde freesyn desteği var ise Nvidia ekran artı ile G-Sync desteğini kullanabilirsiniz. Yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen arkadaşlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Örneğin benim monitörüm de Freesync destekli ama ben Nvidia ekran kartı ile bu Freesync desteğini kullanabiliyorum. Ayrıca kesinlikle AMD ekran kartı almanızı tavsiye etmem hepsinin yazılımsal sorunları var.
Çok teşekkür ederim bilgin için bide ben rx5700xt almayı düşünüyorum

Çok teşekkür ederim bilgin için bide ben rx5700xt almayı düşünüyorum
Hocam RTX 2060-2070 varken bence o kart alınmaz. Forumlarda binlerce konu bulabilirsiniz o kartın sorunlarıyla ilgili.

Kardeşim hem gsync hem frysng destekleyen monitörler var söyle diyim sadece freysng varsa dahi gsync destegi veren monitörlerde var googleye yaz çıkıyor destekliyip desteklemedigini display port kablosu şart

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,143
Üyeler
190,865
Son üye
Hege45
Geri