Evet Nvidia.NVİDİA NIN KARTI MI ONLAR
Ben. Bu monitörü aldımKardeşim hem gsync hem frysng destekleyen monitörler var söyle diyim sadece freysng varsa dahi gsync destegi veren monitörlerde var googleye yaz çıkıyor destekliyip desteklemedigini display port kablosu şart

Bu hafta incehesaptan indirim olacak hangisi indirime girerse onu alacamEvet Nvidia.
Ben de bu monitörün 24 inçlik versiyonu var. İncehesap indirimleri mantıklı olur.Ben. Bu monitörü aldım
AOC C27G1 27" 144Hz 1ms FreeSync Flicker-Free VA WLED Full HD 1800R Curved Gaming Monitör
AOC
Post automatically merged:
Bu hafta incehesaptan indirim olacak hangisi indirime girerse onu alacam
Teşekkür ederim bende indirimli aldım geçen hafta şuan sadece kasa ve ekran kartım kaldı kararsızlık var birazBen de bu monitörün 24 inçlik versiyonu var. İncehesap indirimleri mantıklı olur.
Post automatically merged:
Monitör de çok güzel bu arada![]()
Hem DP hem de HDMI kablosu çıkıyor raat ol knkiHayırlı olsun gsync destegi var gözüküyor yorumlarda bunu aldıysan tabi display port kablosu çıkmıyosa içinden onanda şipariş geç gsync açamazsın yoksa![]()
Ben msi aldım çıkmadı öyle demeyin gittik bide kabloya bayıldıkHem DP hem de HDMI kablosu çıkıyor raat ol knki![]()
1 tane kasa buldum iyi mi? senceHem DP hem de HDMI kablosu çıkıyor raat ol knki![]()
Abimizin aldığı monitör ikisini de destekliyor. Konu çözüldü.AMD kartlar sadece FreeSync ve FreeSync 2 desteği sunar. Nvidia ise sadece G-Sync. Monitörlerde bu iş karışık. Bazı FreeSync destekleyen monitörler belirtilmese G-Sync olabiliyor.