Yardım Ekran Kartı FreeSync Desteği

Kardeşim hem gsync hem frysng destekleyen monitörler var söyle diyim sadece freysng varsa dahi gsync destegi veren monitörlerde var googleye yaz çıkıyor destekliyip desteklemedigini display port kablosu şart
Ben. Bu monitörü aldım
AOC C27G1 27" 144Hz 1ms FreeSync Flicker-Free VA WLED Full HD 1800R Curved Gaming Monitör
AOC

Post automatically merged:

Bu hafta incehesaptan indirim olacak hangisi indirime girerse onu alacam

Ben. Bu monitörü aldım
AOC C27G1 27" 144Hz 1ms FreeSync Flicker-Free VA WLED Full HD 1800R Curved Gaming Monitör
AOC

Bu hafta incehesaptan indirim olacak hangisi indirime girerse onu alacam
Ben de bu monitörün 24 inçlik versiyonu var. İncehesap indirimleri mantıklı olur.

Monitör de çok güzel bu arada :D

Hayırlı olsun gsync destegi var gözüküyor yorumlarda bunu aldıysan tabi display port kablosu çıkmıyosa içinden onanda şipariş geç gsync açamazsın yoksa😎

Ben de bu monitörün 24 inçlik versiyonu var. İncehesap indirimleri mantıklı olur.

Monitör de çok güzel bu arada :D
Teşekkür ederim bende indirimli aldım geçen hafta şuan sadece kasa ve ekran kartım kaldı kararsızlık var biraz

AMD kartlar sadece FreeSync ve FreeSync 2 desteği sunar. Nvidia ise sadece G-Sync. Monitörlerde bu iş karışık. Bazı FreeSync destekleyen monitörler belirtilmese G-Sync olabiliyor.

Hem DP hem de HDMI kablosu çıkıyor raat ol knki 😁
1 tane kasa buldum iyi mi? sence

AMD kartlar sadece FreeSync ve FreeSync 2 desteği sunar. Nvidia ise sadece G-Sync. Monitörlerde bu iş karışık. Bazı FreeSync destekleyen monitörler belirtilmese G-Sync olabiliyor.
Abimizin aldığı monitör ikisini de destekliyor. Konu çözüldü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,163
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri