Neler Yeni

Ekran kartı Furmark sonuçları

kyilmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Kubilay Yılmaz
Herkese iyi akşamlar mevcutta sistemim için alacağım kartı buldum. 2. el olarak Zotac RTX 3070Tİ Trinity OC alacağım sizlere de furmark testlerini danışıp ticaretimi tamamlamak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    388.5 KB · Hit: 44

Bünyamina

80+ Platinum
Herkese iyi akşamlar mevcutta sistemim için alacağım kartı buldum. 2. el olarak Zotac RTX 3070Tİ Trinity OC alacağım sizlere de furmark testlerini danışıp ticaretimi tamamlamak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Sonuç güzel. Ne kadara veriyor ?

kyilmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Kubilay Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sonuç güzel. Ne kadara veriyor ?
Isı değerlerinde sorun yok fakat benim aklım fps değerlerinde kaldı biraz daha ufak bi araştırmada 200+ fps veriyor sanırım furmark2. Fiyat uygun benim için 8.5k.

perhebell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ömer Faruk Saraç
Bence değerler güzel ama ben olsam 3070ti için 2K çözünürlükte denerdim. Bu arada ekran kartının seri numarasının yazdığı kağıdın fotoğrafını iletebilir misin ? Seri numarasını elinde kapatsan da olur, sadece kağıdın durumunu merak ediyorum.

kyilmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Kubilay Yılmaz
Bence değerler güzel ama ben olsam 3070ti için 2K çözünürlükte denerdim. Bu arada ekran kartının seri numarasının yazdığı kağıdın fotoğrafını iletebilir misin ? Seri numarasını elinde kapatsan da olur, sadece kağıdın durumunu merak ediyorum.
Elimde video var hocam eğer lazımsa isteyebilirim ya da videoda çıktığı kadarıyla atabilirim.

perhebell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ömer Faruk Saraç
Video'da olur, şimdi ticaretini de bulandırmak istemiyorum ama önemli bir noktaya bakmak istiyorum. Sadece kağıdın durumuna bakacağım, seri numarasıyla ilgili bir derdim yok

kyilmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Kubilay Yılmaz
Video'da olur, şimdi ticaretini de bulandırmak istemiyorum ama önemli bir noktaya bakmak istiyorum. Sadece kağıdın durumuna bakacağım, seri numarasıyla ilgili bir derdim yok
Özelden iletişime geçiyorum hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,421
Üyeler
163,493
Son üye
harungiraz
Top Bottom