Ekran kartı furmark testi

Reaksiyon skoru
2
2.el ekran kartı Alıcam 3070 test bu şekil sizce normal mi

Ekler

• 1000007958.webp
    1000007958.webp
    211.9 KB · Hit: 37
Fanlar 2400 rpmde çalışırken bu sıcaklıkta. Eğer içi hiç açılmamış, güvenlik etiketi üzerinde bir kartsa macun bakımı ile daha düşük fan devirlerinde 70 derece civarına gelebilir. Fiyatı çok uygunsa ya da özellikle sıcak çalıştığı bilinen bir model ise değerlendirebilirsiniz, yoksa almayın derim ben. Model bilgisi de paylaşırsanız daha net yardımcı olunabilir.

Birazdan atacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zoitac 2 canlı ekran karti

sıcaklık bir tık yüksek gibi. kart 2 fanlı mı? ben daha yeni palit 3070 sattım 2.el. sıcaklık en fazla 70 dereceleri görüyordu.

Zoitac 2 canlı ekran karti

Evet 2 fanli

sıcaklık bir tık yüksek gibi. kart 2 fanlı mı
Evet

Fanlar 2400 rpmde çalışırken bu sıcaklıkta. Eğer içi hiç açılmamış, güvenlik etiketi üzerinde bir kartsa macun bakımı ile daha düşük fan devirlerinde 70 derece civarına gelebilir. Fiyatı çok uygunsa ya da özellikle sıcak çalıştığı bilinen bir model ise değerlendirebilirsiniz, yoksa almayın derim ben. Model bilgisi de paylaşırsanız daha net yardımcı olunabilir.
Zoitac 2 fanli ekran kartı

Bu kartta alındığından beri macun değişmemiş 10 derece fark atacağına eminim.zaten garanti bitmiştir

bakım zamanı gelmiş

Güvenlik etiketleri üstünde ise macun değişimi ile toparlar. Zotac kartların biraz gürültülü çalışma huyları var diye biliniyor. Furmark testini kendiniz yaparken yüksek rpmlerde çalışırken rüzgar sesi dışında rulman sesi gibi sesler var mı bakın. Yoksa eğer, macun değişimi ile makul seviyelere gelir gibi duruyor kart.

Zotac twin edge modeli ise bios sürümü şu olmalı : 94.04.3A.80.23

Kaynak : https://www.techpowerup.com/vgabios/?model=rtx+3070

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,469
Üyeler
185,736
Son üye
realerw
Geri