Neler Yeni

EKRAN KARTI GÖRÜNTÜ BELLEĞİ 0 MB GÖRÜNÜYOR .

flashen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kaan Çam
Başlıkta dediğim gibi ekran kartım GPU-Z'den baktığımda belleği 0 MB olarak görünüyor. Bu sonradan oldu aslında ben müdahale etmedim. Baktığımda 0 MB olarak görünüyordu zaten. NVIDIA Denetim Masası falan açılmıyordu. DDU ile kaldırıp güncel driver kurmama rağmen bu sorun çözülmedi. Oynadığım oyunları artık hiç açmıyor bile yardımcı olur musunuz? 2 aydır bu sorunu çözemedim. Ne olur? Herkes baksın teşekkür ederim şimdiden.😢😢

Ekler

• s.PNG
    s.PNG
    49.3 KB · Hit: 60

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Mehmet
sürücü yüklenmemiş gibi

milenix

80+ Gold
dostum bu sorun zaten 2 aydır devam ediyor geçen ay format attım bu sorundan dolayı ama düzelmedi
çok ilginç sırf vram değil diğer bütün veriler görünmüyor driver kaynaklı olsa ddu ile silip yüklemeye format atmaya düzelirdi bilemedim şimdi

flashen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kaan Çam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok ilginç sırf vram değil diğer bütün veriler görünmüyor driver kaynaklı olsa ddu ile silip yüklemeye format atmaya düzelirdi bilemedim şimdi
DDU ile silip güncel driverleri kurdum zaten ve bunu kaç kere yaptım çok garip bende anlamadım nolur bunu bilen birisi bana yardımcı olsun 2 ay oldu çünkü

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Selim
DDU ile silip güncel driverleri kurdum zaten ve bunu kaç kere yaptım çok garip bende anlamadım nolur bunu bilen birisi bana yardımcı olsun 2 ay oldu çünkü
Güncelleme sonrası falan mı oldu? Vbios uçmuş olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,432
Üyeler
163,824
Son üye
hsnctl37
Top Bottom