Yardım Ekran Kartı Görüntü Vermiyor

SencerSof

80+ Silver
Reaksiyon skoru
482
Sistemi bilgisayarcıda 3060ti ile test ettik furmark testi falan yaptık sorunsuz çalışıyor ama ekran kartım olmadığı için idarelik böyle 1gb bi ekran kartı buldum bunu taktım ama görüntü gelmiyor anakart desteklemiyor olabilir mi

İ3 12100f
Gigabyte h610m h v2 ddr4
Xpg d35g 16gb 3200mhz cl16

Ekler

• 1000117902.webp
    1000117902.webp
    961.2 KB · Hit: 37
  • 1000117901.webp
    1000117901.webp
    926.1 KB · Hit: 38
  • 1000117900.webp
    1000117900.webp
    1 MB · Hit: 37
Son düzenleme:
Ekran kartı eski olduğundan uefi desteği yok. Anakartta biostan CSM yi etkinleştirip görüntü alabilirsiniz diye düşünüyorum. Başka kartla csm açmayı deneyin

Ekran kartı eski olduğundan uefi desteği yok. Anakartta biostan CSM yi etkinleştirip görüntü alabilirsiniz diye düşünüyorum. Başka kartla csm açmayı deneyin
O ayarın Aslı nedir hocam ne işe yarıyor. 3050 falan alcam ikincielden onu takacağım zaman geri kapatmam gerekir mi

O ayarın Aslı nedir hocam ne işe yarıyor. 3050 falan alcam ikincielden onu takacağım zaman geri kapatmam gerekir mi
merhaba csm yanlış hatırlamıyorsam eski sürücülerle alakalı bir uyumluluk modu gibi bişeyi olması lazım bios tan açıyorsun kapatmasanda olur pek farketceğini zannetmiyorum

merhaba csm yanlış hatırlamıyorsam eski sürücülerle alakalı bir uyumluluk modu gibi bişeyi olması lazım bios tan açıyorsun kapatmasanda olur pek farketceğini zannetmiyorum
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konu ile bilgisi olan yardımcı olabilecek başka arkadaşlar varsa sevinirim

Hocam bende hiç anlamam ki bu kadar detaylı :D konu üste cıksın biri yardımcı olur belki 3050 yi ne zaman alcan ki bu kartla idare ediyon

Arkadaşların dediği gibi CSM kaynaklı yüksek ihtimal, istersen bilgisayarcıya ayarları açmak için geri götür veya kartı ödünç alıp alamayacağını sor. Onun dışında konu açıp bulunduğun ilçeyi vs yazıp yakınlarda kart arayabilirsin ayarları açmak için.

Hocam bende hiç anlamam ki bu kadar detaylı :D konu üste cıksın biri yardımcı olur belki 3050 yi ne zaman alcan ki bu kartla idare ediyon
Yakın zamanda. İdareden kasıt internete gireyim yeter ya

Arkadaşların dediği gibi CSM kaynaklı yüksek ihtimal, istersen bilgisayarcıya ayarları açmak için geri götür veya kartı ödünç alıp alamayacağını sor. Onun dışında konu açıp bulunduğun ilçeyi vs yazıp yakınlarda kart arayabilirsin ayarları açmak için.
Uğraştırıcı o zaman ya sırf şu kıytırık kartı kullanmak için bu kadar uğraşmiyim en iyisi. 3050 alınca takıp devam ederim

Bu sorununu çözemem ama gelecekteki sorununu çözebilirim, 3050 alma :)

Şaka bir yana, ilk cevapta yazanları yaptın mı ?

Of beee, az mı kullandım bunu zamanında. lol oynama ekran kartıydı.

Soruna gelirsek, kartın sorunsuz olduğuna emin misiniz? Prime zamanında bile bu kartlar 2 senede bozuluyordu

Geri