Ekran kartı görüntü vermiyor

psu harici çalıştır

Dostum psu fisini cek sonra ramlari cikar ve bios pilini cikar daha sonra 5 6 dakika bekleyip sadece ramlarin birisini takip bios pilini takip denermisin?

Dostum O Zaman Yeni Power Deniceksin Oda Olmazsa Anakart Veya İslemci Pini Vs Dir ramlarde olabilir

Reis yeni kart aldim zaten de gene duzelmedi sorun psu yada anakartta ariza olanibilirmi apuda calismiyor yarin tekrar bi bilgisayarciya goturucem
Post automatically merged:

Alıntıyı görüntüle
Psu olabilir anakart olabilir belki de ram kaynaklı dir pc açılıp görüntü yoksa ramler olabilir hocam tek rek tak ramleri zaten senin ramler arap saçı gibi farklı farklı

Dostum O Zaman Yeni Power Deniceksin Oda Olmazsa Anakart Veya İslemci Pini Vs Dir ramlarde olabilir
Bence ramlerde 3 farklı ram var arkadaşta

Psu olabilir anakart olabilir belki de ram kaynaklı dir pc açılıp görüntü yoksa ramler olabilir hocam tek rek tak ramleri zaten senin ramler arap saçı gibi farklı farklı

Bence ramlerde 3 farklı ram var arkadaşta
Reis 2 ram ayni 1i farkli
2x4 xpg 3000mhz cl16
1x8 corsair cl16 3000mhz

Pcyi bi tamirciye biraktim anakart ile güç kaynagini deniycek ona gore yenisini takicam mecbur

Reis 2 ram ayni 1i farkli
2x4 xpg 3000mhz cl16
1x8 corsair cl16 3000mhz

Pcyi bi tamirciye biraktim anakart ile güç kaynagini deniycek ona gore yenisini takicam mecbur
ramleri tek tek tak öyle dene hocam

Geri