Bende öyle düşündüm ama tek kabloda neden 8+8 yapmışlar ?Eğer 2 tane GPU kablosu varsa ayrı ayrı tak. Tek kablodan alma yani.
Bende öyle düşündüm ama tek kabloda neden 8+8 yapmışlar ?
O zaman ben psu dan iki ayrı 8 pin hat çekip gpu ya takıyorum ek yerlerini de plastik kelepçe ile kabloya bağlarım boşta kalıyo çünküFazla güç girişi isteyen GPU'lar için. 8+8+8 olan ekran kartlar için illaki ikisini de kullanıp, birisinin 8 pinini kullanacak. Mesela bendeki ekran kartı gibi.
O zaman ben psu dan iki ayrı 8 pin hat çekip gpu ya takıyorum ek yerlerini de plastik kelepçe ile kabloya bağlarım boşta kalıyo çünkü
Psu kablo girişleri doğru mu peki hocam sata yazan yerlere takmadım diğer yerler doldu.Aynen öyle yap hocam.
Psu kablo girişleri doğru mu peki hocam sata yazan yerlere takmadım diğer yerler doldu.
Yok hocam rgb fan kullanmıyorum.Fanları anakartta yerleri var.Takılanların yerleri doğruysa sorun yok.İhtiyacını tak yeterli hocam. Kullanmadığını boşa takıp karmaşa yaratma.
Anakartı tak.
CPU tak.
GPU tak.
Bunlar ana bileşen, takman gereken yerler zaten.
Eğer sata, molex kullanıyorsan (fanlar ve diskler için sata lazım olabilir) onları takabilirsin.
Yok hocam rgb fan kullanmıyorum.Fanları anakartta yerleri var.Takılanların yerleri doğruysa sorun yok.
Hocam buzzeri tam olarak nasıl takıcaz peki bilginiz var mıSorun yok hocam, doğru.
Hocam buzzeri tam olarak nasıl takıcaz peki bilginiz var mı