Yardım Ekran kartı güç kablosu yeterli gücü verme olayı

fcieaksit

80+
Reaksiyon skoru
18
hocam şimdi ekran kartının istediği bi güç varmış bu gücü kablonun vermesi gerekiyormuş bazı kablolar bunu vermiyormuş yani sadece işte psu yu 1000 watt aldım kafam rahat gibi düşünmemek lazımmış
kablonun anlık olarak ekran kartına o değeri işte pik noktası neyse ekran kartının o noktayı kablonun sağlaması lazımmış ben o kablo değerine nerden bakabilirim nasıl anlarım

hocam şimdi ekran kartının istediği bi güç varmış bu gücü kablonun vermesi gerekiyormuş bazı kablolar bunu vermiyormuş yani sadece işte psu yu 1000 watt aldım kafam rahat gibi düşünmemek lazımmış
kablonun anlık olarak ekran kartına o değeri işte pik noktası neyse ekran kartının o noktayı kablonun sağlaması lazımmış ben o kablo değerine nerden bakabilirim nasıl anlarım
Kablonun üstünde yazar 300W gibi

elimde psu yok alacağım psu'da nasıl anlarım yeterli gücü sağladığını kablonun internet sitesine vesaire mi bakmam lazım
Hocam psunun modelini söylememişsiniz nasıl yardımcı olalım size.

sapphire nitro+ alacağım https://www.techpowerup.com/review/sapphire-radeon-rx-9070-xt-nitro/4.html şu sitede 16 pin diyor
3 tane 8 lik kabloyu birleştiriyormuş 16 pinli kabloya anlamadım bi baksanızda bana dönüş yapsanız
12+6 pin bu yani psunun bunu direkt desteklemesi gerekir desteklemezse dönüştürücü kullanırsın ama kimse öyle kullanmayı önermez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Psuda bu arkadaş varsa sorun yok sağdaki uç lazım sana
PCIe_5_12VHPWR_PSU_Cable_Type4_01.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,935
Üyeler
184,703
Son üye
Melow