Ekran Kartı Güncellemesi

Reaksiyon skoru
59
Herkese selam, bilgisayarımda ekran kartı güncellemesine gitmek istiyorum. Şuan da Elimde bulunan kartı aşağıya linkleyeceğim, almak istediğim kart RTX 5070 Tİ veya RTX 5080 Tİ olabilir. Hikayeli oyunlar olsun, FPS oyunları olsun her türden oyunu oynuyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Güncel kart: https://www.n11.com/urun/gigabyte-n...t-ekran-karti-44224973?magaza=nitrotechnology
4070 ti nin yetmeyeceği bir oyun yoktur diye tahmin ediyorum bence güncelleme yapma bu nesil.

4070 ti nin yetmeyeceği bir oyun yoktur diye tahmin ediyorum bence güncelleme yapma bu nesil.
Bende ki Tİ değil ki hocam, doğru söylüyorsunuz yetiyor aslında. Teknolojiden geri kalmaz mıyım?

Bende ki Tİ değil ki hocam, doğru söylüyorsunuz yetiyor aslında. Teknolojiden geri kalmaz mıyım?
Kalmazsın , teknoloji işini dert etme ben 7800xt kullanıyorum ölü teknoloji anlamında :D oynadığın oyunlarda ve oynayacağın oyunlarda bu kart seni götürüyorsa düz 4070 te olur ti ye gerek yok değişmen için bir sebep olmaz. Ki senin sistem imzadaki gibiyse canavar gibi , illa bir güncelleme yapayım diyorsan ssd veya 1x32 daha alırsın rami.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,201
Üyeler
190,169
Son üye
Bilgisayar delisi1
Geri