Ekran kartı olarak şu an 4070 Ti kullanıyorum ve 6000 serisi çıkana kadar kullanacağım. Lakin önemli bir husus var, şu an toplayacağım parçaları 6000 serisi ekran kartları çıktığında değiştirmemem gerekiyor. O yüzden şu an parça seçerken 6000 serisinin tepe model ekran kartlarına uyum sağlayacak kalitede seçmek istiyorum. Sizce alttaki parçalar iyi mi? Değerlendirirseniz ben de ona göre sipariş geçeceğim.
Alacağım parçalar :
İşlemci - Birkaç haftaya 9950X3D çıkınca alacağım. 4K monitör kullandığım için 6000 serisinin tüm kartlarıyla darboğaz yapmaz diye düşünüyorum.
Kasa
Sıvı soğutucu
PSU - Stoklara geldiğinde almayı düşünüyorum. Fakat PSU konusunda biraz kafam karışık. 1200 watt 6090-6080 için yeterli gelir mi kestiremiyorum. Bir de 6000 serisi çıktığı zaman bağlantı soketleri falan değişirse ve bu PSU çöp olursa diye endişe ediyorum. Sizce ne yapmalıyım fikir verirseniz çok sevinirim.
RAM
Anakart
Alacağım parçalar :
İşlemci - Birkaç haftaya 9950X3D çıkınca alacağım. 4K monitör kullandığım için 6000 serisinin tüm kartlarıyla darboğaz yapmaz diye düşünüyorum.
Kasa
Sıvı soğutucu
PSU - Stoklara geldiğinde almayı düşünüyorum. Fakat PSU konusunda biraz kafam karışık. 1200 watt 6090-6080 için yeterli gelir mi kestiremiyorum. Bir de 6000 serisi çıktığı zaman bağlantı soketleri falan değişirse ve bu PSU çöp olursa diye endişe ediyorum. Sizce ne yapmalıyım fikir verirseniz çok sevinirim.
RAM
Anakart
Son düzenleme: