Neler Yeni

ekran kartı için dava hakkında bilgi

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ya ne olabilir sanki.İkinci el mal.Aldın parayı verdin malı bitti.Yazan avukat arkadaşı falandır. Kaç liralık ekran kartı sattın sanki.Avukatım var diye mesaj atıyor.Bir de avukatla beraber montajlamışlar.Engelle geç.Haklı olsa zaten dava açardı.Ürün parasını da alırdı mahkeme masraflarını da sana yüklerdi sonunda.Korkutup para alma derdindeler büyük ihitmalle bir şey olmaz.

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
Çok yaşadım emin ol hiçbirşey yapamaz 2.el kendi rızasıyla aldığı ürün için bozuk bile olsa hukuki olarak hiçbirşey yapamaz kendinizi kanıtlamaya vs. bile ihtiyacınız yok.Gerçekten bozuk olarak almış olsa yani dolandırılmış olsa bile farketmiyor durum.
Yok. İnternet üzerinden fatura kesilerek yapılan alışverişlerde var.
Satarken fatura kesmediğine göre böyle bir yükümlülüğün yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca bu arkadaşın avukat olduğunu falan da sanmıyorum.
avukat mı mafya mı anlamadım tehdit eden avukatı ilk defa gördüm
sabah tehdit ve paramı ödemediği için polis merkezine şikayet etmeye gittim tehdit yok dediler para işinide mali mahkemeye gitmen gerekli dediler çocukta aynı karakola gitmiş sözde ben gitmemişim ordakiler müraacatımı bile almamış sözde kart bozuk dedirttirmeye çalışıyor bozuk muki bozuk diyeyim diyorum bana böyle mesaj attı avukat dediği çocuk da bilgisayarcıymış evimin adresini bulmuş Facebook gruplarında yayıcakmış böyle tehdit etti bunun için şikayet edeceğim hala gözümü korkutup para almaya çalışıyorlar bir şey yapacaklarını sanmıyorum ama yinede sormak istedim bir şey yapabilirler mi ?

Ekler

• IMG_20211117_180106.jpg
    IMG_20211117_180106.jpg
    509.5 KB · Hit: 69
  • Screenshot_2021-11-17-18-06-00-307_com.yowhatsapp.jpg
    Screenshot_2021-11-17-18-06-00-307_com.yowhatsapp.jpg
    670.4 KB · Hit: 68

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,428
İsim
Bilal Tepe
Çok yaşadım emin ol hiçbirşey yapamaz 2.el kendi rızasıyla aldığı ürün için bozuk bile olsa hukuki olarak hiçbirşey yapamaz kendinizi kanıtlamaya vs. bile ihtiyacınız yok.Gerçekten bozuk olarak almış olsa yani dolandırılmış olsa bile farketmiyor durum.
Ayn kontrol edip alsaydı alan adam hicbisi olmaz gönlün rahat osln

ben şikayetçi olmaya gidiyorum borcu ödemediği için olaylar bitince atarım
Bencede beni tehdit ediyo vs de paranı al

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
sabah tehdit ve paramı ödemediği için polis merkezine şikayet etmeye gittim tehdit yok dediler para işinide mali mahkemeye gitmen gerekli dediler çocukta aynı karakola gitmiş sözde ben gitmemişim ordakiler müraacatımı bile almamış sözde kart bozuk dedirttirmeye çalışıyor bozuk muki bozuk diyeyim diyorum bana böyle mesaj attı avukat dediği çocuk da bilgisayarcıymış evimin adresini bulmuş Facebook gruplarında yayıcakmış böyle tehdit etti bunun için şikayet edeceğim hala gözümü korkutup para almaya çalışıyorlar bir şey yapacaklarını sanmıyorum ama yinede sormak istedim bir şey yapabilirler mi ?
Belliydi. 🤣
Avukat falan değil. Kişisel bilgilerini herhangi bir yerde paylaşırsa hakkını aramakta özgürsün. Dava açıp bu arkadaşı üzebilirsin.
Avukat biri böyle bir şey diyemez.

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
Belliydi. 🤣
Avukat falan değil. Kişisel bilgilerini herhangi bir yerde paylaşırsa hakkını aramakta özgürsün. Dava açıp bu arkadaşı üzebilirsin.
Avukat biri böyle bir şey diyemez.
Ayn kontrol edip alsaydı alan adam hicbisi olmaz gönlün rahat osln

Bencede beni tehdit ediyo vs de paranı al
teşekkürler yorumlarınız için bende dediğiniz gibi yapacağım

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,428
İsim
Bilal Tepe
teşekkürler yorumlarınız için bende dediğiniz gibi yapacağım
Ava çıkarken avlanır bunlar sömür bunları beni tehdit ettiler de bişi de olursa dersin ürünü ben evde taktım çalışıyordu verirken de çalışıyordu alan arkadas da alirken bişi demedi aldı önceki kartımı da bozdu verdi bana fln de

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
güvenli olmama sebebi nedir herhangi bir açık ve mi var
Direk Whatsapp sunucularına erişmeyebilirsin. Bu da uygulamayı yapan kişilerin senin bilgilerine erişebilme gibi birkaç güvenliği ihlal ediyor.

Konuya dair tekrardan bir şey yazmam gerekirse eğer size yine ulaşıp tehdit etmeye çalışırsa cevap vermeyin. Eğer rahatsız etmeye devam ederse bu durumu isterse yasal yollardan çözmek için elinden geleni yapmasını söyle ve yaslanıp bekle. Kendi ettiği saçma sapan tehditlerle kendi ayağına sıkıyor. Yaptığı her şey yanlış.
Satış öncesi sağlam olduğuna dair elinde kanıt olmaması ne kadar kötü olsa da yine de bir şey yapabilecekmiş gibi görünmüyor.
Komik duruma düşmüş açıkçası.

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
Direk Whatsapp sunucularına erişmeyebilirsin. Bu da uygulamayı yapan kişilerin senin bilgilerine erişebilme gibi birkaç güvenliği ihlal ediyor.

Konuya dair tekrardan bir şey yazmam gerekirse eğer size yine ulaşıp tehdit etmeye çalışırsa cevap vermeyin. Eğer rahatsız etmeye devam ederse bu durumu isterse yasal yollardan çözmek için elinden geleni yapmasını söyle ve yaslanıp bekle. Kendi ettiği saçma sapan tehditlerle kendi ayağına sıkıyor. Yaptığı her şey yanlış.
Satış öncesi sağlam olduğuna dair elinde kanıt olmaması ne kadar kötü olsa da yine de bir şey yapabilecekmiş gibi görünmüyor.
Komik duruma düşmüş açıkçası.
teşekkürler bilgiler için

Top Bottom