Neler Yeni

ekran kartı için dava hakkında bilgi

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
sabah tehdit ve paramı ödemediği için polis merkezine şikayet etmeye gittim tehdit yok dediler para işinide mali mahkemeye gitmen gerekli dediler çocukta aynı karakola gitmiş sözde ben gitmemişim ordakiler müraacatımı bile almamış sözde kart bozuk dedirttirmeye çalışıyor bozuk muki bozuk diyeyim diyorum bana böyle mesaj attı avukat dediği çocuk da bilgisayarcıymış evimin adresini bulmuş Facebook gruplarında yayıcakmış böyle tehdit etti bunun için şikayet edeceğim hala gözümü korkutup para almaya çalışıyorlar bir şey yapacaklarını sanmıyorum ama yinede sormak istedim bir şey yapabilirler mi ?
Bişi yapamaz
Tehdit ederse bile kanma
Ayrıca sıkıntı oluşturamaz yapmaya çalışırsada mahkemeye İlanını ve alırkenki belgeleri kanıt olarak sunup mahkemenin ,karşı tarafın dediğine uyuşmuyor şeklinde bir karar çıkartıp çözüme kavuşacağını düşünüyorum

123kral14

80+ Silver
Hocam tebrik ederim https://whatsapp.com/ yazışmalarındaki sözlerinizden ötürü. Gayet güzel konuşmuşsunuz. Adam avukat değil gibi geldi nedeni ise
1637162783374.png

Umarım ben yanlış bilmiyorumdur. Bu böyle yazılmaz.

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
Hocam tebrik ederim https://whatsapp.com/ yazışmalarındaki sözlerinizden ötürü. Gayet güzel konuşmuşsunuz. Adam avukat değil gibi geldi nedeni ise Alıntıyı görüntüle
Umarım ben yanlış bilmiyorumdur. Bu böyle yazılmaz.
değilmiş zaten inanmadım da kimsede inanmadı normal
Bişi yapamaz
Tehdit ederse bile kanma
Ayrıca sıkıntı oluşturamaz yapmaya çalışırsada mahkemeye İlanını ve alırkenki belgeleri kanıt olarak sunup mahkemenin ,karşı tarafın dediğine uyuşmuyor şeklinde bir karar çıkartıp çözüme kavuşacağını düşünüyorum
teşekkürler

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
(Ergen bir çocuk) Birisi kendini avukat olarak tanıtıp beni dolandırmaya çalıştı diye karakola şikayette bulunabilirsin. Yazışmaları delil olarak göster yeterli.

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Şahsen o adamın avukat olduğunu zannetmiyorum. Sana avukatlık taslamaya çalışan bir veledin biridir. Yukarıd abir arkadaş bahsetmişti delil yetersizliğinden askıya düşer zaten. Şahsımca avukat böyle ufak işlerle uğraşmaz

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sabah tehdit ve paramı ödemediği için polis merkezine şikayet etmeye gittim tehdit yok dediler para işinide mali mahkemeye gitmen gerekli dediler çocukta aynı karakola gitmiş sözde ben gitmemişim ordakiler müraacatımı bile almamış sözde kart bozuk dedirttirmeye çalışıyor bozuk muki bozuk diyeyim diyorum bana böyle mesaj attı avukat dediği çocuk da bilgisayarcıymış evimin adresini bulmuş Facebook gruplarında yayıcakmış böyle tehdit etti bunun için şikayet edeceğim hala gözümü korkutup para almaya çalışıyorlar bir şey yapacaklarını sanmıyorum ama yinede sormak istedim bir şey yapabilirler mi ?
vala facebokta dolandroıfcoq dfiyyweye yazıccamö

derbeder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
yok var ama sana yok
baya müq avukat

f4nu55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
hasan çağlı
merhabalar okuyunca şaşırdım belirtmek istedim . öncelikle 1) avukat olduğunu ad soyad alarak türkiye barolar birliğine girip sorgulatın gerçek avukat değil ise suçtur bu cezasının şakası yok
2) fatura kesilen bir üründe iade hakkı 14 gündür thh başvurabilir satıcıyla polemiğe girmesi saçma 3)bir avukat bu üslupta konuşmaz ki zaten belli olmuş söyledikleriyle bile haklı dahi olsa haksız duruma girip sahte avukatlık sunup üzerine sizi tehdit ettiğinden dolayı dava açabilir kazanabilirsiniz adli suç alır ve tazminatta açabilirsiniz . benim bildiklerim bu kadar yanlışım varsa düzeltin :)

Top Bottom