Neler Yeni

Yardım Ekran kartı için termal ped ve macun önerisi lazım

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Furkan
Ekran kartını aldığımdan beri temizlemedim son zamanlarda pubg oynadığımda farkettim ısınmaya başlamış. Ekran kartı 1660 süper. İlk kez kendim değiştirmeyi ve yapmayı düşünüyorum video izleyerek. Termal ped ve termal macun önerisi lazım. Ne almalıyım? Termal macunu işlemci içinde kullanıcam. Yeni sistem dizdiğimde onun içinde kullanıcam

SkyKhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gökhan Bölükbaşı
bütçeniz nedir hocam

Renarchi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Furkan Emre
daha önce hiç yapmadıysan denemeni tavsiye etmem

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
berhan
macun olarak honeywell ptm7950 tavsiye edildigini gordum. forumda incelemesi de olmasi lazim. bu urun termal ped gibi gozukuyor ancak karisiklik olmasin aslinda termal bir macun.

ped icin ise degisiklige gerek olmayabilir. bellek sicakliklari kac dereceye cikiyor?

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
furkan
macun olarak honeywell ptm7950 tavsiye edildigini gordum. forumda incelemesi de olmasi lazim. bu urun termal ped gibi gozukuyor ancak karisiklik olmasin aslinda termal bir macun.

ped icin ise degisiklige gerek olmayabilir. bellek sicakliklari kac dereceye cikiyor?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Alalı 4 yıl oldu hiç değiştirmedim açmışken değiştirsemmi diye düşünüyorum işte belkide olmaya bilir gerek

Top Bottom