HayirEvet artık ekran kartı ile Mining bitti.
Mining bitmedi, eth bitti sadece.
Hayir
Arkadaşlar bilginiz varsa cevaplar mısınız eth mining bittiya normal miningler iyi para kazandırıyor mu yada şuan miningciler napıyor bende gtx 1660 super var öğrenci olduğum için ek gelir olsun diye yapacaktım normal miningte para var mıgünaydın
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca mining bitmedi, eth mining bitti
Hayiriyi para
yok şuanArkadaşlar bilginiz varsa cevaplar mısınız eth mining bittiya normal miningler iyi para kazandırıyor mu yada şuan miningciler napıyor bende gtx 1660 super var öğrenci olduğum için ek gelir olsun diye yapacaktım normal miningte para var mı
hayır eksiye kazıyor nerdeyse bütün kartlar 1660S mesela günde 30-50 cent eksi yazıyorArkadaşlar bilginiz varsa cevaplar mısınız eth mining bittiya normal miningler iyi para kazandırıyor mu yada şuan miningciler napıyor bende gtx 1660 super var öğrenci olduğum için ek gelir olsun diye yapacaktım normal miningte para var mı
yani aslında kazdıkça dahada zarara giriyorsun teşekkürler bilmiyordum hiç bulaşmmamak en iyisi ozamanhayır eksiye kazıyor nerdeyse bütün kartlar 1660S mesela günde 30-50 cent eksi yazıyor
elektirik giderini karşılamadığı için evet öyle denebiliryani aslında kazdıkça dahada zarara giriyorsun teşekkürler bilmiyordum hiç bulaşmmamak en iyisi ozaman