Ekran kartı ile rakım uyusmadi

FreyTush

80+
Reaksiyon skoru
14
Rx 570 ekran kartına Corsair 8 GB 3000 MHz ram taktım ama görüntü gelmedi nedeni nedir

ram ile ekran kartı uyuşmadı diyonuz ? sorunuzu tam anlamadım ve ram ekran kartı uyuşmamazlık diye bir şey yok anakartın desteklediği sürece 3600mhz ramde taka bilirsiniz anakartınız nedir ve 1.slot taktığınızdan emin misiniz rami ve ekran kartı üzerinden hdmi veya dp kablo ile monitörde bağladınız değil mi?

Son düzenleme:
Ram anakarta tam oturmamış olabilir

Öyle bir yazmışşınki ekran kartına RAM i takmaya çalıştın gibi anlaşılıyor :D.

Bilgisayarcima verdim aldığım şeyleri RAM ekran kartı ile uyumlu değil görüntü vermiyor dedi
anakart modeli nedir? (işlemcin nedir ?) o bilgisayarcı işi bilmiyor ekran kartı ram uyuşmazlığı diye bir şey yok.

Bilgisayarcima verdim aldığım şeyleri RAM ekran kartı ile uyumlu değil görüntü vermiyor dedi

Bilgisayarcıya iş yaptırmakla hata etmişşin, adamlar bozdukları zaman her zaman suçu mala atarlar zaten :), işi bilen bir dostun var ise ona göster bilgisayarcılara bulaşma.

B450m-k anakart ryzen 5 1600af rx 570
ya bilgisayarcı bozdu yada yapamadı iki seçenek var o zaman sen kabloları kontrol et bi ram çıkar tak dene belki oturmamıştır ürünler.

Sulu mu içiyorsun susuz mu (:

Geri