nasıl yapıcam yardım eder misinsorun yapmaz frekans %20 düşmüş performansı etkiler onun yerine gelişmiş sekmesinden undervolt yapılabilir
76-77 dereceler normal hocam bu kartlar için.nasıl yapıcam yardım eder misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
videodan görüp bi ayar yapmıştım o ayarla da pek sıcaklığa etki etmedi 76-77 derece oluyordu yine
ama şuan 65-67yi geçmiyor daha iyi değil mi76-77 dereceler normal hocam bu kartlar için.
Fps kaybı yaşarsınız bu şekilde amaama şuan 65-67yi geçmiyor daha iyi değil mi
hocam bana ideal bi undervolt ayarı gösterir misinizFps kaybı yaşarsınız bu şekilde ama
O kartin termal macun ve termal padlerin degisince isi degerlerin daha makul seviyeye gelecegini dusunuyorum. Hic bakim yapildimi karta?ekran kartım rx 570 8gb versiyonu ve aşırı ısınan bi model asus markası ben de ısı düşmesi için max frekans ayarını 0dan -20ye çektim ve 84derecelerden max 60-65 e düştü yük altındayken bu sorun teşkil eder mi acaba ?
3-4 ay önce yaptirmistimO kartin termal macun ve termal padlerin degisince isi degerlerin daha makul seviyeye gelecegini dusunuyorum. Hic bakim yapildimi karta?
Tamirci kalitesiz macun kullanmis olabilir. Termal padleri de yenilememis olabilir, bakimdan sonra da sicakliklari boylemiydi sonradan mi bu hale geldi3-4 ay önce yaptirmistim
oncedende boyleydi hep ısınırdıTamirci kalitesiz macun kullanmis olabilir. Termal padleri de yenilememis olabilir, bakimdan sonra da sicakliklari boylemiydi sonradan mi bu hale geldi