Ekran Kartı Kod 43 Hatası ( Mining Kartlarda Bios Sorunu )

zadey

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba Kod 43 hatası aldığım msi armor rx570 4gb ekran kartı var . daha önce mining için kullanıldığından eminim kod 43 hatası alıyorum ve bios güncellemesi gerektiğini düşünüyorum.
aygıt yöneticisinde ünlem hatası veriyor. biosu güncelleme yapmak ve sorunu gidermek istiyorum ancak bios yüklerken çok dikkatli olmam gerektiği için danışmak istiyorum ve emin olmadan işe girişmek istemiyorum. yazım hatası için üzgünüm yardımcı olacak arkadaşlar aşşağıda
görsellerden yola çıkarak ne yapmam gerektiğini bana anlatabilir mi ?

bios.JPG
hata.JPG

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
benim kartımdada aynı sorun var uzaktan bağlanıp atılacak saatlerce sorunu bulmaya çalıştım bu sefer hangi biosu yükliyceğime emin olamadım saldım bende 2 aydır filan yatıyor(rx480 biosu atılmıştı)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk fotodaki senin kartının özellikleri mi ?

benim kartımdada aynı sorun var uzaktan bağlanıp atılacak saatlerce sorunu bulmaya çalıştım bu sefer hangi biosu yükliyceğime emin olamadım saldım bende 2 aydır filan yatıyor(rx480 biosu atılmıştı)

ilk fotodaki senin kartının özellikleri mi ?
gpuz üzerindeki benim kart hocam hynix bellek kullanan ekran kartı msi armor rx570 4gb

kartla doğru biosu eşleşip emin olmak için sordum yanlış bir şey yapmadan önce emin olmak iyidir. karttaki mevcut biosu kopyaladım ne olur ne olmaz diye ama internetten de orjinal biosunu arıyorum . yukarıdaki bios sizce doğru mu

gpuz üzerindeki benim kart hocam hynix bellek kullanan ekran kartı msi armor rx570 4gb

kartla doğru biosu eşleşip emin olmak için sordum yanlış bir şey yapmadan önce emin olmak iyidir. karttaki mevcut biosu kopyaladım ne olur ne olmaz diye ama internetten de orjinal biosunu arıyorum . yukarıdaki bios sizce doğru mu
hocam gpu z deki bios adıyla aynı gözüküyor ama daha önce yapmadığım için kafanı karıştırmıyayım

@RevDeisDou çok bilgili ona bi sor istersen

Sanırım indirmen gereken bu.

Şuan ki device id ye bakıp aynı BIOS' u bulduğumda o BIOS sadece Samsung bellek gösteriyor:
Karttaki aktif bios da sanırım bu:

Şuan ki device id ye bakıp aynı BIOS' u bulduğumda o BIOS sadece Samsung bellek gösteriyor:
hocam benim kart armor Overclock edition değil iki rom da ARMOR OC diye belirtilmiş düz rx 570 armor 4gb hynix bellek kullanılan model . onun için rom mevcut mu

hocam benim kart armor Overclock edition değil iki rom da ARMOR OC diye belirtilmiş düz rx 570 armor 4gb hynix bellek kullanılan model . onun için rom mevcut mu
OC olması pek önemli değil. Donanımsal fark yok sonuçta. Ki düz ARMOR biosu yok sanırım.

anladım hocam o halde üsteki biosu kuracağım çünkü alttaki samsung bellek için galiba . üstekinde hynix geçiyor . o halde ilk attığınız biosu kurayım .

Bir şey sorabilir miyim? Kartın Techpowerdaki verileriyle GPU-Zdeki verileri özellikleri birebir eşleşiyor. Ama sadece bios versiyonundaki son harfi farklı. Techpowerda sürüm ismi ....C ile bitiyorsa GPU-Z de ....D ile bitiyor. Bu yine de bios atılmış anlamına mı gelir? Bios sürümü birebir olmak zorunda mı?

r9 280x de aynı hatada vbios guncelledim ama cozum olmamıstı. reball yapman gerek falan demisti millet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,315
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri