Ekran kartı konusunda yardım edebilecek olan var mı?

Reaksiyon skoru
18
Yahu bu ekran kartı ne illet bişey böyle 4060ti almak istiyordum araştırdım 3080 daha iyi diyen olmuş onu alayım dedim 4000 serisinin dlss3 desteği için daha iyi olduğunu söyleyen olmuş başka biri 3090 ı amiral gemisi model olarak belirtmiş onu önermiş. Ayda yılda bir bilgisayar toplayalım dedik altında ezildik yol gösterebilecek biri var mı?

Yahu bu ekran kartı ne illet bişey böyle 4060ti almak istiyordum araştırdım 3080 daha iyi diyen olmuş onu alayım dedim 4000 serisinin dlss3 desteği için daha iyi olduğunu söyleyen olmuş başka biri 3090 ı amiral gemisi model olarak belirtmiş onu önermiş. Ayda yılda bir bilgisayar toplayalım dedik altında ezildik yol gösterebilecek biri var mı?
sadece oyun için mi kullanacaksın

Güncel bir model alıp yoluna bak herkesin her dediğini dinlersen alamazsın :)

sadece oyun için mi kullanacaksın
sadece oyun değil oyun ve okul için birde kodlama falan öğrenmek istiyorum bunun için de güçlü olursa güzel olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncel bir model alıp yoluna bak herkesin her dediğini dinlersen alamazsın :)
doğru tabi de şimdi 4060ti alırım başka bir model ondan daha ucuz ve daha kuvvetli olur kazıklanmış gibi hissederim

knk eğer ikinci else bence 3090 al geç ama sıfırsa zztn onlar pahalı 4060 ti al geç

eski kartlar kas gücü olarak daha iyidir verdiği performan tatmin eder ama yeni kartlar daha teknolojik bütçe ne kadar
15k zorlarsam 20k ya çıkartırım yeter ki kaliteli olsun uzun yıllar götürsün

sen anladığım kadarı ile kaslı bir kas arıyorsun 3080 düşürebilirsen 3090 alınabilir 4060 4060ti daha teknolojik ama performan solarak 3080 ve 3090 ın çok gerisinde
DLSS 2 ve DLSS 3 arasında fark var mı bu ekran kartlarının arasındaki teknoloji farkları ne

Geri