Menüdeyken almışGörüntü menüdeyken mi alındı oyun içerisindeyken mi, tam olarak anlayamadım.
Menüdeyken almışGörüntü menüdeyken mi alındı oyun içerisindeyken mi, tam olarak anlayamadım.
bi oyuna gir bi de öyle görelim
yok bulamadımAna menüde kullanmıyor zaten oyuna gir değişir.
Veya msi afterburner de GPU2 diye bir şey varsa onu da izle bilgi ekranına
Sonoyuncu launcher vardı sanırım onu indirip dene düzelecek mi bakalımyok bulamadım
Sunucuların sitesinden indirmen daha yararlı olucaktır ve javayı 64bit kursınırlı değil havaya bakınca 120 ler felan görüyo evet bu arada orjinal değil crack li
Mesaj otomatik birleştirildi:
deneyeyim
Sonoyuncu Launcher İndir Ve 64 Bit Java İndir
javaya dikkat etmedim indirirken 32 bit olabilir miSonoyuncu Launcher İndir Ve 64 Bit Java İndir
O siteyi hiç duymadım bilindik değil galiba virüs bile girmiş olabilirjavaya dikkat etmedim indirirken 32 bit olabilir mi
ben genelde minecraft portacıyızdan indiriyorum
Tamam team extrememiş virüs girmemiştir buradan indir https://www.dosya.tc/server15/vjgyxy/SonOyuncuMinecraftLauncher.exe.htmljavaya dikkat etmedim indirirken 32 bit olabilir mi
ben genelde minecraft portacıyızdan indiriyorum
bilmiyorum ama herzaman burdan indiriyodum bi sorunla da karşılaşmadığım için hep ordan indirdimO siteyi hiç duymadım bilindik değil galiba virüs bile girmiş olabilir
Tamam team extrememiş virüs girmemiştir buradan indir https://www.dosya.tc/server15/vjgyxy/SonOyuncuMinecraftLauncher.exe.html
tamamdırbilmiyorum ama herzaman burdan indiriyodum bi sorunla da karşılaşmadığım için hep ordan indirdim
Attığım linkten indir Orjinal olan 22 Eurobilmiyorum ama herzaman burdan indiriyodum bi sorunla da karşılaşmadığım için hep ordan indirdim
tamamdır
normla mc nerden indirebilirim kendi sv miz var orda felan takılıyoruz onda mc oynuyorum
anladım onu indirdim de hani kendi sv me girebilecekmiyim yıllar önce oynadım son oyuncuda o yğzden bilmiyorumAttığım linkten indir Orjinal olan 22 Euro
Girebilirsnanladım onu indirdim de hani kendi sv me girebilecekmiyim yıllar önce oynadım son oyuncuda o yğzden bilmiyorum
tamam olduyomuş
Girebilirsn