Neler Yeni

Ekran Kartı kullanımının 0'dan 100'e çıkması.

Flex

80+
Başlıkta da belli ettiğim gibi ekran kartım 0 a iniyor 30 a çıkıyor sonra tekrardan 100' çıkıyor gibi gibi devam ediyor. Oyunda genelde bir donma takılma vs yok ama sabit 100 de kalmaması dikkatimi çekti. Triple AAA oyunda yüksek ayalarda oynuyorum. CS vs gibi olsa takmazdım ama büyük bir oyunda dikkatimi çekti. RX 570 4 GB modelini kullanıyorum.

HyperLeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Ali Demir Alpay
AAA oyunlardada aynı sıkıntı var mı?

Ege Batur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ege Batur
Başlıkta da belli ettiğim gibi ekran kartım 0 a iniyor 30 a çıkıyor sonra tekrardan 100' çıkıyor gibi gibi devam ediyor. Oyunda genelde bir donma takılma vs yok ama sabit 100 de kalmaması dikkatimi çekti. Triple AAA oyunda yüksek ayalarda oynuyorum. CS vs gibi olsa takmazdım ama büyük bir oyunda dikkatimi çekti. RX 570 4 GB modelini kullanıyorum.
İşlemciniz nedir?

Flex

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genel olarak oynadığım çoğu oyun AAA larda dahil olmak üzere böyle ekran kartımın kullanım yüzdesi sürekli hareket ediyor ama dediğim gibi herhangi bir donma fps sıkıntısı olmuyor. İşlemcim Ryzen 3 3200G .

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed
işlemcin ne

Top Bottom