Neler Yeni

Yardım Ekran Kartı Mandalı Kırıldı veya Çıktı

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Arkadaşlar bugün kasa kısa mesafeden düştü. Ekran kartı destekleyici aparat vardı. Ekrana görüntü gelmedi ve ekran kartını oturttum. Mandalı kırıldı veya çıktı anlayamadim. Şuanda görüntü var çalışıyor ama biraz korku ve heyecan olduğu için ekran kartını sokmedim. Fotoğraf ve videoyu ekliyorum. Bu kırık mi çıkmış mi, nasıl bir yol izlemeliyim?

Ekran kartı: MSI RX6800
Anakart: MSI B550-A PRO

Ekler

• IMG_20230908_213237.jpg
    IMG_20230908_213237.jpg
    2.5 MB · Hit: 94

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
Arkadaşlar bugün kasa kısa mesafeden düştü. Ekran kartı destekleyici aparat vardı. Ekrana görüntü gelmedi ve ekran kartını oturttum. Mandalı kırıldı veya çıktı anlayamadim. Şuanda görüntü var çalışıyor ama biraz korku ve heyecan olduğu için ekran kartını sokmedim. Fotoğraf ve videoyu ekliyorum. Bu kırık mi çıkmış mi, nasıl bir yol izlemeliyim?

allah rahmet eylesin ruhi çenet olsun

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
996
İsim
Kaira Bilgic
Benim anakartımda bu tarz bir parça var ekran kartını çoğu kez takarken çıkıyordu anakartın altına sağlam düz bir şey koyup denese takmayı

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim anakartımda bu tarz bir parça var ekran kartını çoğu kez takarken çıkıyordu anakartın altına sağlam düz bir şey koyup denese takmayı
Ekran kartını taktıgım mandal bu ve ekran kartının altında destekleyici var. Şuan bilgisayardan yazıyorum zaten. Çalışıyor şuanlık.

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Ayetullah Taylan
aynı şeyi bende yaşadım oraya oturtun takılıyor sonra ekran kartını takın işte zaten vidalar onu tutuyor, aynı şekil bende çıkarttım yanlışılkla orayı. Kırıldımı kırılmadımı bilmiyorum ama taktım aylardır kullanıyorum.

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
kırılmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

hem kırılmış duruyo hemde kırılmamış duruyo denemden bilemeyiz heralde
Yarın söküp bi ekran kartının takıldığı yere bakıcam. Kartta sorun yok Allah'tan.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Ayetullah Taylan
plastik parça zaten sıkıntı olmaz.

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
aynı şeyi bende yaşadım oraya oturtun takılıyor sonra ekran kartını takın işte zaten vidalar onu tutuyor, aynı şekil bende çıkarttım yanlışılkla orayı. Kırıldımı kırılmadımı bilmiyorum ama taktım aylardır kullanıyorum.
Bakınca kırık durmuyor ama şuan hiç sökemem çünkü pek sakin değilim. Elim ayağım titriyor resmen. :D Yarın vidaları söküp kontrol edeceğim. Teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet

ConquerorXIV

80+ Gold
kırık değil o oturtmaya çalış yerine

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
996
İsim
Kaira Bilgic
Ekran kartını taktıgım mandal bu ve ekran kartının altında destekleyici var. Şuan bilgisayardan yazıyorum zaten. Çalışıyor şuanlık.
evet evet o ucunu tutmak için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,910
Üyeler
163,234
Son üye
latos
Top Bottom