hocam bilgisayar mı alacaksınız link varsa bakabilir miyim2 ekran kartı markası arasında kaldım sizce Galax mı Asus mu
evet hocam bende asus ekran kartlı sistem alacağımmodelden modele değişir ama genel olarak asus.
https://www.gaming.gen.tr/urun/3301...ite-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/hocam bilgisayar mı alacaksınız link varsa bakabilir miyim
asus gereksiz pahalı yani galax ile arasında biraz fark olmadıkça ve modeline göre tabi asusa o kadar para vermek saçma2 ekran kartı markası arasında kaldım sizce Galax mı Asus mu
evet ama bütçe varsa alınabilir yoksa galax olabilir bende ikisi arasındayım ama bütçem olduğu için asus alacağım inşallahasus gereksiz pahalı yani galax ile arasında biraz fark olmadıkça ve modeline göre tabi asusa o kadar para vermek saçma
hocam bence bu sistemi almayın fiyatı pahalı
Alacağınız Kartın chipseti fiyatı ve modeli önemli high end serilerde Asus low end serilerde galaxta alabilirsin (asus ucuza gelirse eğer asus al tabii ki)2 ekran kartı markası arasında kaldım sizce Galax mı Asus mu
hocam bu fiyata 4060 almayın hem ddr5 seçmişsiniz hemde 4060 o fiyatı yüksek bence bunu almanız daha mantıklı