Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran Kartı Mem clock sürekli maksimum da

EfsaneT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Engincan YIldırım
fotoğrafta da gördüğünüz gibi arkadaşlar gpu clock ve mem clock maksimum da çalışıyor sürekli ve normalde 28 29 derece olan kartım boşta 40 41 42 derecelerde çalışıyor bunun bir çözümü varmı yardımcı olabilecek arkdaşların desteğini bekliyorum

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-03-20 020246.png
    Ekran görüntüsü 2024-03-20 020246.png
    284.5 KB · Hit: 59

grasdiyas

80+ Silver
bendede var aynı sorun amd denetim masasindan cvt azaltilmis tiklama yapinca duzeliyor ama görüntü camur gibi oluyor

Klayjre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Umut
fotoğrafta da gördüğünüz gibi arkadaşlar gpu clock ve mem clock maksimum da çalışıyor sürekli ve normalde 28 29 derece olan kartım boşta 40 41 42 derecelerde çalışıyor bunun bir çözümü varmı yardımcı olabilecek arkdaşların desteğini bekliyorum
Denetim masası ayarlarını yüksek performansa çektiysen ondan kaynaklı olabilir.

grasdiyas

80+ Silver

EfsaneT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Engincan YIldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bendede var aynı sorun amd denetim masasindan cvt azaltilmis tiklama yapinca duzeliyor ama görüntü camur gibi oluyor
ben nvidia kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denetim masası ayarlarını yüksek performansa çektiysen ondan kaynaklı olabilir.
her zaman o şekilde kullanıyordum şimdiye kadar olmamıştı

nasıl çözebilirim ?

Son düzenleme:

grasdiyas

80+ Silver

EfsaneT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Engincan YIldırım
yok dengeliye aldım olmadı pcı ex güç kapalı yaptım yine olmadı
Ben bu durumdan çok rahatsız oldum ve pc ye temiz bir format attım bi kaç saat düzelmişti clock hızları normaldi az önce pc yi açtım baktım yine tavan yapmış clock hızları arkadaşlar koca forumda yardımcı olabilecek kimse yok mu ?

sorun hala devam etmekte format attığım halde

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-03-20 212305.png
    Ekran görüntüsü 2024-03-20 212305.png
    603 KB · Hit: 29
Son düzenleme:

grasdiyas

80+ Silver
Ben bu durumdan çok rahatsız oldum ve pc ye temiz bir format attım bi kaç saat düzelmişti clock hızları normaldi az önce pc yi açtım baktım yine tavan yapmış clock hızları arkadaşlar koca forumda yardımcı olabilecek kimse yok mu ?
bi çok kişide var genelde formatla düzelmez ekranı 120 hz fln yapınca düzeliyor

EfsaneT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Engincan YIldırım
bi çok kişide var genelde formatla düzelmez ekranı 120 hz fln yapınca düzeliyor
120 hz de 60 hz de denedim yine devam ediyor ama formattan sonra düzelmişti bi kaç saat sonra uygulamaları ve programları kurunca tekrar başladı bişey tetikliyor olmalı ama ne ?

grasdiyas

80+ Silver
120 hz de 60 hz de denedim yine devam ediyor ama formattan sonra düzelmişti bi kaç saat sonra uygulamaları ve programları kurunca tekrar başladı bişey tetikliyor olmalı ama ne ?
sanmam 2. monitörü çıkarınca geri düzeliyor benimki sonradan yine aynı şey oluyor

EfsaneT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Engincan YIldırım
sanmam 2. monitörü çıkarınca geri düzeliyor benimki sonradan yine aynı şey oluyor
bende 2.monitör de yok tek monitör kullanıyorum ve önceden hiç böyle bir sorunum olmamıştı amd kart kullanırken olmuştu onda da software dan vsync yi açmıştım düzelmişti ama nvidia da öyle bişey bulamadım g-sync de açık ama yine de oluyor bu soruna kafayı taktım çözecem bi şekilde

grasdiyas

80+ Silver
bende 2.monitör de yok tek monitör kullanıyorum ve önceden hiç böyle bir sorunum olmamıştı amd kart kullanırken olmuştu onda da software dan vsync yi açmıştım düzelmişti ama nvidia da öyle bişey bulamadım g-sync de açık ama yine de oluyor bu soruna kafayı taktım çözecem bi şekilde
free scny kapalıydı açtım düzeldi tekrar olacakmı bakalım

EfsaneT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Engincan YIldırım
free scny kapalıydı açtım düzeldi tekrar olacakmı bakalım
amd kart kullanıyorsan olmaz amd de çözümü o şekilde bulmuştum ben ama nvidia da naısl yapacağımı bilmiyorum böyle şeylere çok takıntılıyım rüyama giriyor artık :D

Top Bottom