GirayHan
80+ Platinum
bitik vramleri nasıl bir bilgide veriyor tam olarak furmark?
windows veriyor furmark değil
bitik vramleri nasıl bir bilgide veriyor tam olarak furmark?
Hocam sonuç olarak ne dersiniz ?furmarkta stress testine soktuğunda gpu'yu vramler bitik ise kernel hatası alman olası yani bluescreen diğer yandan ise oyun içi grafiklerde render sorunu yaşayabilir rainbow görebilirsin (her zaman olmayabilir). bu arada furmark en ağır test değil msı kombustor yada bir tık üstü olan occt ile çok daha berrak sonuçlar alınabilir. ben daha profesyonel takılırım vram'leri check ederim diyen varsa nvidia mats mods usb stick'e boot edip test edebilir.
dostum sonuç olarak. söyleyebileceğim max 3*5 ay kullanılmış mining yapılmış bir gpu satın alınabilir. adamı tanıyorsundur 1 yıl kullanmıştır eminsindir yine alınabilir. dediğim gibi mining yapılan dönemde bağı bahçeyi arsayı satan ekran kartı aldı.Hocam sonuç olarak ne dersiniz ?
işlemci olarak ne dersiniz ?dostum sonuç olarak. söyleyebileceğim max 3*5 ay kullanılmış mining yapılmış bir gpu satın alınabilir. adamı tanıyorsundur 1 yıl kullanmıştır eminsindir yine alınabilir. dediğim gibi mining yapılan dönemde bağı bahçeyi arsayı satan ekran kartı aldı.
bu noktada satan kişinin temel donanım bilgisi yerinde mi değil mi bunu da öğrenmek için sorulara tabi tutabilirsin karşı tarafı.
adana sıcağında klimasız ortamda kartların canını çıkaranlar mı ararsın termal pad değiştirmeyen full overclock ayarlarında kullanan mı ararsın fanları düşük tutup vram'leri yakanları mı ararsın hepsi bu ülkede.
mining yapılmış bir gpu'yu bende alırım tek şart karşı taraftan emin olursam eğer. güveniyorsan yada adam güven veriyorsa ölç tart biç karar senin.
Hocam öyle midir ? yani öyleyse alim dicemPUBG Mobile kısmında koptum vallahi
Bu tarz kullanıcılar afedersiniz ama vizyonsuz ve pc meraklısı oluyor. Kredi çekip güzel bi pc diziyorlar, kredi ödemesi gelince satışa çıkartıyorlar. Bence mining ile yorulmuş bir bilgisayar değildir, tecrübelerime dayanarak.
42.000TL'e değer mi orasını bilemiyorum. Forumda 2. el fiyatlarına hakim olan bir arkadaş değip değmeyeceğini söyleyebilirse ona göre alınabilir.
Satan kişinin profiline bakın aynı ekran kartından bir sürü ve i3 işlemci sanıyorsa mining yapılmış demektirMerhaba ben max 40 bin TL bütçe ile full set bilgisayar alıcağım ve şöyle bir şey buldum bu ekran kartı mining görmüş müdür ? çünkü adam bana sadece 4 ay kullandığını ve zorlanmayıp sadece PUBG mobile oynadığını söylüyor. sizce alınır mı ? gönlüm RTX 4070 ama bunu buldum birbirlerine denkler diye biliyorum. alta bütün fotoğraf ve bilgileri göstericem.
evet kartın ilk sahibi değil bir çocuktan almış alırkende bir bilgisayara takılıymış 2 ay kullanmış o aldığı çocuk. Bu dönemde RTX 4070 li kasa + full set dizmek 55 bin tl civarı bunu almak mantıklı olabilir.Hocam ben bu arkadaşın mining yaptığını pek düşünmüyorum aslında ama kartın ilk sahibi olmayabilir birde 13900 rtx 3080 e 700w nasıl yetiyor onu da anlamadım 850 önerilir 3080 için aslında
yok hayır sadece bir tane ilan var ve hesabı 2009 da açmış.Satan kişinin profiline bakın aynı ekran kartından bir sürü ve i3 işlemci sanıyorsa mining yapılmış demektir
Furmark testini istediniz mievet kartın ilk sahibi değil bir çocuktan almış alırkende bir bilgisayara takılıymış 2 ay kullanmış o aldığı çocuk. Bu dönemde RTX 4070 li kasa + full set dizmek 55 bin TL civarı bunu almak mantıklı olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hayır sadece bir tane ilan var ve hesabı 2009 da açmış.
Cevap bekliyorum. geldiğimde de bütün testleri en baştan yapıcam.Furmark testini istediniz mi
Bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası bu 4 ay kullanmış pubg mobile oynamış aldığı 2 ay kullanmış falanCevap bekliyorum. geldiğimde de bütün testleri en baştan yapıcam.
aynı şekilde banada.Bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası bu 4 ay kullanmış PUBG mobile oynamış aldığı 2 ay kullanmış falan