Neler Yeni

ekran kartı modeli öğrenme

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mert Bekar
arkadaşlar eski laptopumu formatladım da ekran kartı modelimi göremiyorum dxdiagdan expensivede kuramıyorum başka nasıl öğrenebilirim

arkadaşlar eski laptopumu formatladım da ekran kartı modelimi göremiyorum dxdiagdan expensivede kuramıyorum başka nasıl öğrenebilirim
Laptoplarda Var Mı Bilmiyorum Ama Masaüstünde Sırasıyla Ctrl+Alt+Del-Görev Yöneticisi-Performans-GPU Olarak Gittiğinde Sağ Üstte Ana Grafik Kartı Modeli Yazıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mert Bekar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptoplarda Var Mı Bilmiyorum Ama Masaüstünde Sırasıyla Ctrl+Alt+Del-Görev Yöneticisi-Performans-GPU Olarak Gittiğinde Sağ Üstte Ana Grafik Kartı Modeli Yazıyor
işlemci gözüküyorda ekran kartı henüz driver yüklü değil diye gözükmüyor sanırım

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Görev yöneticisi/performans/GPU orda yazar.

Windows Tuşu+R yapın "dxdiag" yazın yukarıda "Ekran" kısmı olacak oraya tıklayın yazar

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Cpu-z taşınabilir(portable) yazılımını yükle o gösteriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modeli bilse yazar kardeşim boş yapma
Boş yapma mı?
Görgü kurallarını öğrenip tekrar gel buraya.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Forumda zaman kaybettirmekten başka napıyorsun :d Gpu modelini öğrenmeye çalışan birine driver yükle demek ya beynini yitirmektir ya da boş yapmak LOL
yaşın 10-12 arası sanırsam.
Senden daha iyi bilgi bildiğim kesin. görev yöneticisinde ve Dxdiagda gözükmeyen şey CPu-Zde nasıl gözüksün?
Biostan bakın.

kingdaina

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Uzay Kıraç
yaşın 10-12 arası sanırsam.
Senden daha iyi bilgi bildiğim kesin. görev yöneticisinde ve Dxdiagda gözükmeyen şey CPu-Zde nasıl gözüksün?
Biostan bakın.
Anyway hayatta başarılar sana. Arkadaş da driver yükleyip gpu modelini görev yöneticisinden öğrenir artık. Kolay gelsin

Top Bottom