mertbekar07
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
arkadaşlar eski laptopumu formatladım da ekran kartı modelimi göremiyorum dxdiagdan expensivede kuramıyorum başka nasıl öğrenebilirim
Laptoplarda Var Mı Bilmiyorum Ama Masaüstünde Sırasıyla Ctrl+Alt+Del-Görev Yöneticisi-Performans-GPU Olarak Gittiğinde Sağ Üstte Ana Grafik Kartı Modeli Yazıyorarkadaşlar eski laptopumu formatladım da ekran kartı modelimi göremiyorum dxdiagdan expensivede kuramıyorum başka nasıl öğrenebilirim
işlemci gözüküyorda ekran kartı henüz driver yüklü değil diye gözükmüyor sanırımLaptoplarda Var Mı Bilmiyorum Ama Masaüstünde Sırasıyla Ctrl+Alt+Del-Görev Yöneticisi-Performans-GPU Olarak Gittiğinde Sağ Üstte Ana Grafik Kartı Modeli Yazıyor
yazmıyorGörev yöneticisi/performans/GPU orda yazar.
sürücü yükleyin. O zaman yazar.yazmıyor![]()
Modeli bilse yükler kardeşim boş yapmasürücü yükleyin. O zaman yazar.
aygıt yöneticisi görüntü bağdaşcılarından bakabilirsinarkadaşlar eski laptopumu formatladım da ekran kartı modelimi göremiyorum dxdiagdan expensivede kuramıyorum başka nasıl öğrenebilirim
Boş yapma mı?Cpu-z taşınabilir(portable) yazılımını yükle o gösteriyor
Post automatically merged:
Modeli bilse yazar kardeşim boş yapma
Forumda zaman kaybettirmekten başka napıyorsun :d Gpu modelini öğrenmeye çalışan birine driver yükle demek ya beynini yitirmektir ya da boş yapmak LOLBoş yapma mı?
Görgü kurallarını öğrenip tekrar gel buraya.
yaşın 10-12 arası sanırsam.Forumda zaman kaybettirmekten başka napıyorsun :d Gpu modelini öğrenmeye çalışan birine driver yükle demek ya beynini yitirmektir ya da boş yapmak LOL
Anyway hayatta başarılar sana. Arkadaş da driver yükleyip gpu modelini görev yöneticisinden öğrenir artık. Kolay gelsinyaşın 10-12 arası sanırsam.
Senden daha iyi bilgi bildiğim kesin. görev yöneticisinde ve Dxdiagda gözükmeyen şey CPu-Zde nasıl gözüksün?
Biostan bakın.